Betpost

Νίκη με πολλά γκολ για την Μπαρτσελόνα Γυναικών στο Champions League και... ταμείο στη Novibet!

Νίκη με πολλά γκολ για την Μπαρτσελόνα Γυναικών στο Champions League και... ταμείο στη Novibet!

Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Γ) με την Μπαρτσελόνα (Γ) στη φάση των ομίλων του Champions League Γυναικών την Τετάρτη (22/11).

Σείρα και πάλι για τις γυναίκες να λάμψουν και ποια καλύτερη ευκαιρία από το Champions League. Βρισκόμαστε στην φάση των ομίλων και η Μπαρτσελόνα βρίσκεται ήδη στην Γερμανία εν όψει του παιχνιδιού με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Η ομάδα του Χιράλντεθ νωρίτερα τον Νοέμβριο (14/11) κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Μπενφίκα, την οποία, όχι απλώς κέρδισε, αλλά... διέλυσε με μια άνετη «πεντάρα». Και η Άιντραχτ κέρδισε την Ρόζενγκαρντ, όμως δυσκολεύτηκε και υπήρχαν στιγμές στο ματς που έψαχνε να βρει πάτημα να επιβληθεί. Το κατάφερε με χίλια ζόρια, βέβαια.

Έπειτα, για την Μπαρτσελόνα δεν έχει σημασία αν παίζει εντός ή εκτός έδρας. Ναι, σαφώς και υπάρχει το αβαντάζ του να αγωνίζεσαι «σπίτι» σου, όμως για τις Καταλανές είναι το ίδιο και το αυτό. Στα τελευταία πέντε εκτός έδρας ματς τους είναι αήττητες και τώρα που αναμετρούνται για πρώτη φορά με τις Γερμανές σκοπεύουν να κάνουν το ίδιο.

Μπονματί και Παραγιουέλο θα πρωταγωνιστήσουν για ακόμη μια φορά και υπό τις οδηγίες της αρχηγού, Πουτέγιας, θα δείξουν με ποιον τρόπο κατέκτησαν το τρόπαιο την περασμένη σεζόν και πώς σκοπεύουν να το κρατήσουν για ακόμη μια χρονιά. Πάντως, και η ομάδα της Φρανκφούρτης δεν θα φύγει με εντελώς άδεια χέρια, όποτε ίσως, κάπως, απαλύνει τον πόνο της.

Αναλυτικά, η πρόταση του BN Sports:

(22:00) Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Γ) – Μπαρτσελόνα (Γ), Τελικό αποτέλεσμα 2, Over 3.5 και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο 3.25 από τη Novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0