Betpost

Με αέρα... πρωταθλητριών έρχεται η Μπαρτσελόνα γυναικών και σχεδόν τριπλασιάζει στη Novibet

Με αέρα... πρωταθλητριών έρχεται η Μπαρτσελόνα γυναικών και σχεδόν τριπλασιάζει στη Novibet

Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μπενφίκα στους ομίλους του Champions League γυναικών την Τρίτη (14/11).

Έναρξη των ομίλων στο Champions League γυναικών και ποδαρικό στην πρώτη αγωνιστική θα κάνουν η Μπαρτσελόνα με την Μπενφίκα. Ο αγώνας κάπως άνισος, μιας και το αποτέλεσμα είναι αναμενόμενο.

Η ομάδα της Βαρκελώνης έρχεται πανέτοιμη από ένα σερί οκτώ νικών από την έναρξη του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2023/24, αλλά το σημαντικότερο είναι πως μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο... πρωταθλήτρια.

Την περασμένη σεζόν ήταν η απόλυτη νικήτρια, κυριάρχισε την Ευρώπη. Αποτελεί μεγάλη απειλή, αλλά και φαβορί, επομένως σκούρα τα πράγματα για την πορτογαλική ομάδα. Πέρυσι είχαν βρεθεί ξανά αντιμέτωπες στην φάση των ομίλων και οι παίκτριες των «μπλαουγκράνα»... εξόντωσαν τις αντιπάλους τους.

Σύμπτωση, επίσης, πως θα ξανασυναντηθεί η Μπαρτσελόνα στους ομίλους με την Ρόζενγκαρντ, αλλά θα παίξει και κόντρα σε ισπανική ομάδα, την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (πέρυσι ήταν η Μπάγερν Μονάχου).

Οι ομοιότητες ίσως να επιβεβαιώνουν γιατί θεωρείται φαβορί. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα μπει... με το δεξί και θα φύγει με το πρώτο της τρίποντο.

Η πρόταση του BN Sports:

(22:00) Μπαρτσελόνα – Μπενφίκα, Τελικό αποτέλεσμα 1, Over 5.5 και 1ο ημίχρονο γκολ Over 2.5 στο 2.90 από τη Novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0