Betpost

Στην... μάχη της τρίτης θέσης η Ντόρτμουντ απόλυτη νικήτρια και το Pamestoixima.gr τριπλασιάζει

Στην... μάχη της τρίτης θέσης η Ντόρτμουντ απόλυτη νικήτρια και το Pamestoixima.gr τριπλασιάζει

Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Στουτγκάρδης με την Ντόρτμουντ για την 11η αγωνιστική της Bundesliga το Σάββατο (11/11).

Σε... ρινγκ θα μετατραπεί η «MHPArena» μιας και Στουτγκάρδη με Ντόρτμουντ θα μονομαχήσουν για την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν, προς το παρόν προβάδισμα έχει η Στουτγκάρδη και το ματς του Σαββάτου (11/11) θα κρίνει αν θα αλλάξει ή όχι η κατάταξη.

Με ίσο αριθμό ματς, οι «κόκκινοι» προηγούνται, αλλά ισοβαθμούν με τους φιλοξενούμενους. Η «τετράρα» που δέχτηκαν οι... κιτρινόμαυροι από την Μπάγερν Μονάχου, αλλά και η ισοπαλία που έφεραν με την Άιντραχτ, την έχουν αφήσει πίσω.

Αν μπορεί να θεωρηθεί κάποια φαβορί για την αναμέτρηση, αυτή είναι η Στουτγκάρδη, όμως η Ντόρτμουντ επιστρέφει φορτσάτη και θα κάνει την ανατροπή. Αφού οι αριθμοί μιλάνε, βλέπουμε πως η οικοδέσποινα έχει ήδη τρεις ήττες σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που έχουν μόνο μία.

Έπειτα, στα έκτος έδρας παιχνίδια της με την Στουτγκάρδη, η Ντόρτμουντ διαθέτει μια παντοδυναμία, η οποία την καθιστά σίγουρη νικήτρια.

Η πρόταση του BN Sports:

(16:30) Στουτγκάρδη – Μπορούσια Ντόρτμουντ, Τελικό Αποτέλεσμα: 2, Over 2.5 στο 3.30 από το Pamestoixima.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0