Betpost

Γαλλική... επανάσταση στο Μιλάνο και το Pamestoixima.gr «τετραπλασιάζει»!

Γαλλική... επανάσταση στο Μιλάνο και το Pamestoixima.gr «τετραπλασιάζει»!

Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Μίλαν με την Παρί Σεν Ζερμέν στη φάση των ομίλων του Champions League (07/11).

Το βράδυ της Τρίτης (07/11) έχει Champions League και ο 6ος όμιλος είναι ο πιο συναρπαστικός. Η Μίλαν θα υποδεχτεί την Παρί στο «Τζουζέπε Μεάτσα» ευελπιστώντας στην ανατροπή.

Μετά την τριάρα που δέχτηκαν στο Παρίσι, οι «ροσονέρι» θέλουν να πάρουν... το αίμα τους πίσω! Τα αδέρφια Ερνάντεζ θα κληθούν και πάλι να τεθούν αντιμέτωπα. Ο πιο δυνατός θα επικρατήσει. Καθώς φαίνεται αυτή θα είναι η ομάδα του Λουίς Ενρίκε.

Μετά την απογοητευτική ήττα κόντρα στην Ουντινέζε,οι Μιλανέζοι δεν έχουν συνέλθει από την κατραπακιά που δεχθήκαν. Και το πολυβόλο Εμπαπέ θα... πυροβολήσει την πιο ευάλωτη στιγμή.

Αν και στις εντός έδρας αναμετρήσεις της με την Παρί, η Μίλαν έχει το πάνω χέρι, έχουν περάσει μερικά χρόνια από τότε. Η σημερινή ομάδα του Παρισιού είναι δυναμική, δεν την φοβίζει τίποτα και η ρεβάνς δεν θα διαφέρει και πολύ από το πρώτο ματς.

Η πρόταση του BN Sports:

(22:00) Μίλαν – Παρί Σεν Ζερμέν, Τελικό Αποτέλεσμα: 2, Over 2.5 και ο Κίλιαν Εμπαπέ να σκοράρει στο 4.00 από το Pamestoixima.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0