Betpost

Με Εμπαπέ... μπροστάρη το Pamestoixima.gr τριπλασιάζει!

Με Εμπαπέ... μπροστάρη το Pamestoixima.gr τριπλασιάζει!

Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μονπελιέ την Πέμπτη (03/10, 22:00).

Αργά το βράδυ της Πέμπτης (03/10) η Μονεπελιέ θα επισκεφθεί το «Παρκ ντε Πρενς», όπου θα αναμετρηθεί με την Παρί Σεν Ζερμέν εν όψει της 11ης αγωνιστικής της Ligue 1. Λίγο  πολύ το αποτέλεσμα το περιμένουμε όλοι.

Ο Λουίς Ενρίκε μπορεί να έχει αναλάβει μόλις πρόσφατα προπονητικά καθήκοντα στην ομάδα του Παρισιού, όμως βρίσκονται ήδη στην δεύτερη θέση με ένα βαθμό μακριά από την Νις. Από την άλλη η Μονπελιέ με τρεις νίκες, τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες βρίσκονται ενδέκατοι.

Θα μπορούσε το αποτέλεσμα να είναι αμφίρροπο, όμως απέναντι στην οικοδέσποινα δεν έχουν ελπίδες. Αυτή τη πληροφορία την προδίδει η προϊστορία τους. Στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις τους, η Παρί είναι άχαστη μέσα στο «σπίτι» της. Σημαντικό, επίσης, πως στους τέσσερις από τους πέντε αγώνες ο Κίλιαν Εμπαπέ είχε σκοράρει.

Είναι δεδομένο πως οι Παριζιάνοι θα πάρουν το τρίποντο και ο Εμπαπέ δεν θα φύγει χωρίς να έχει βρει τα δίχτυα τουλάχιστον μια φορά, μιας και προβλέπεται καταιγισμός από γκολ.

Η πρόταση του BN Sports:

(22:00) Παρί Σεν Ζερμέν – Μονπελιέ, Τελικό Αποτέλεσμα: 1, Over 4.5 και ο Κίλιαν Εμπαπέ να σκοράρει στο 3.10 από το Pamestoixima.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0