Betpost

Γίνεται να μην σκοράρει ο Μπέλινγκχαμ στο El Clásico; Δεν γίνεται και… πληρώνει εξαιρετικά στο pamestoixima.gr

Γίνεται να μην σκοράρει ο Μπέλινγκχαμ στο El Clásico; Δεν γίνεται και… πληρώνει εξαιρετικά στο pamestoixima.gr

Διαβάστε την πρόταση του BN Sports για το ντέρμπι μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης (28/10, 17:15), στην 11η αγωνιστική της La Liga.

Ντέρμπι κορυφής μπορεί να μην είναι, μιας που η Τζιρόνα φέτος έχει… βαλθεί να τρελάνει κόσμο, αλλά το El Clásico έχει πάντα ξεχωριστή σημασία. 

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης (28/10, 17:15) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της La Liga, με μόλις έναν πόντο να χωρίζει τις δύο ομάδες. Η «Βασίλισσα» βρίσκεται στη δεύτερη θέση, στο +1 από τους Καταλανούς.

Αυτό θα αποτελέσει το πρώτο El Clásico για τον νέο ηγέτη των Μαδριλένων. Ο λόγος φυσικά για τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ, ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει «ξελασπώσει» ουκ ολίγες φορές το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι. Μετρά ήδη άλλωστε 11 γκολ και 3 ασίστ, στα 12 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις.

Θα καταφέρει να σκοράρει και στο ντεμπούτο του απέναντι στην Μπαρτσελόνα; Θα παίξουμε με τις πιθανότητες και θα στηρίξουμε το γκολ του 20χρονου άσου, το οποίο θα το βρούμε σε απόδοση 2.50 από το pamestoixima.gr.

Η πρόταση του BN Sports:

(28/10, 17:15) Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης να σκοράρει ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ σε απόδοση 2.50 από το pamestoixima.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0