Betpost

Η Μπαρτσελόνα βάζει... κάτω την Σαχτάρ Ντόνετσκ με διπλασιασμό στο Pamestoixima.gr

Η Μπαρτσελόνα βάζει... κάτω την Σαχτάρ Ντόνετσκ με διπλασιασμό στο Pamestoixima.gr

Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Σαχτάρ Ντόνετσκ στους ομίλους του Champions League.

Οι «μπλαουγκράνα» θα υποδεχτούν την ουκρανική Σαχτάρ νωρίς το βράδυ της Τετάρτης (25/10, 19:45) με αφορμή την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων στο Champions League.

Ο όμιλος της Μπαρτσελόνα θα έλεγε κανείς πως ήταν... δώρο Θεού. Ομάδες που δεν μπορούν να συγκριθούν με το δικό της level και η Σαχτάρ Ντόνετσκ, όσο καλά στοιχεία και αν έχει δείξει κατά καιρούς, δεν αποτελεί εξαίρεση αυτή τη φορά.

Η ομάδα του Τσάβι «στρογγυλοκάθεται» στην πρώτη θέση και εκεί έχει σκοπό να μείνει, θυμούμενη την τελευταία φορά που είχε αγγίξει την κορυφή στον όμιλό της, το 2020. Είτε μιλάμε για Ευρώπη είτε για Ισπανία, δεν αναγνωρίζει καν την λέξη «ήττα». Σαρωτική από το πρώτο της βήμα στον αγωνιστικό χώρο κοιτάζει να φεύγει πάντα με βαθμό.

Έχοντας αντιμετωπίσει την Σαχτάρ στο παρελθόν, εφόσον η ιστορία επαναληφθεί, όχι απλώς θα επιβληθούν με διαφορά, αλλά θα στεφθεί πιθανώς η μεγάλη νικήτρια. Θα ήταν ανυπόστατος, όπως καταλαβαίνετε, ο ισχυρισμός να φύγουν με λιγότερα από τρία γκολ.

Η πρόταση του BN Sports:

(19:45) Μπαρτσελόνα – Σαχτάρ Ντόνετσκ 1 και Over 3.5 στο 2.20 από το Pamestoixima.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0