Betpost

Η Ατλέτικο Μινέιρο χάνει το διπλό στην έδρα της Παλμέιρας και το Pamestoixima.gr πληρώνει!

Η Ατλέτικο Μινέιρο χάνει το διπλό στην έδρα της Παλμέιρας και το Pamestoixima.gr πληρώνει!

Η στοιχηματική πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση μεταξύ Παλμέιρας και Αλέτικο Μινέιρο, στην Α’ κατηγορία Βραζιλίας (20/10, 1:00).

Η Παλμέιρας υποδέχεται την Ατλέτικο Μινέιρο, στην 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βραζιλίας. Οι γηπεδούχοι δεν διανύουν την καλύτερή τους περίοδο, έχοντας υποχρεωθεί σε τρεις διαδοχικές ήττες πριν το break των εθνικών ομάδων. Οι εμφανίσεις της μαρτυρούν μία κόπωση και μία έλλειψη κινήτρου που μπορεί να οφείλεται και στον αποκλεισμό από το Κόπα Λιμπερταδόρες. Όσον αφορά τη βαθμολογία, η Παλμέιρας βρίσκεται ήδη στο -11 από την κορυφή και θα κάνει αγώνα δρόμου για να εισέλθει στην τετράδα.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, βρίσκονται μεν σε καλύτερη κατάσταση από τους αντιπάλους τους, χωρίς αυτό να σημαίνει πως παίρνουν τα αποτελέσματα που επιδιώκουν. Στην προηγούμενη αγωνιστική, ηττήθηκαν για ακόμα μία φορά, παρά το ότι είχαν προϋποθέσεις να πάρουν τη νίκη. Μόλις μία φορά έχουν καταφέρει να επικρατήσουν στους τελευταίους έξι αγώνες και δεν έχουν περιθώρια να χάσουν κι άλλο έδαφος.

Ποντάρουμε στην ισοπαλία ανάμεσα στις δύο ομάδες, σε συνδυασμό με το Under 2.5 από το Pamestoixima.gr

Η στοιχηματική πρόταση του BN Sports:

(20/10,1:00) ΠαλμέιραςΑτλέτικο Μινέιρο Χ και under 2.5 από το Pamestoixima.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0