Betpost

Η OPAP Arena «φλέγεται», η Ελλάδα δε χάνει κι εμείς πληρωνόμαστε στη Novibet!

Η OPAP Arena «φλέγεται», η Ελλάδα δε χάνει κι εμείς πληρωνόμαστε στη Novibet!

Διαβάστε την πρόταση του BN Sports για το παιχνίδι της Ελλάδας με την Ολλανδία (16/10, 21:45), στα προκριματικά του EURO 2024.

Η πιο… μεγάλη ώρα για την Εθνική μας ομάδα, είναι τώρα! Ο «τελικός» με την Ολλανδία στην OPAP Arena έφτασε (16/10, 21:45) και η Ελλάδα θα τα δώσει όλα, για να διατηρήσει ολοζώντανες τις ελπίδες της για απευθείας πρόκριση από τον προκριματικό όμιλο, στην τελική φάση του EURO 2024.

Φυσικά, ο Γκουστάβο Πογέτ θα πρέπει να διαφοροποιήσει αρκετά πράγματα, συγκριτικά με την αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στο Αϊντχόφεν, όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα γνώρισε την ήττα με 3-0. Το βράδυ της Δευτέρας, όμως, έχει την ευκαιρία να «εξιλεωθεί» στην κατάμεστη, όπως αναμένεται, OPAP Arena.

Προτεραιότητα, όπως είναι λογικό, θα αποτελεί το αμυντικό κομμάτι της Εθνικής μας ομάδας. Με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ολλανδοί, δε θεωρείται απίθανο το αποτέλεσμα να έχει θετική και… γαλανόλευκη έκβαση.

Για το λόγο αυτό, θα πάμε με τη διπλή ευκαιρία, στο 1 ή Χ, σε συνδυασμό με το under 2,5 τέρματα, το οποίο θα βρούμε σε απόδοση 2.62 από τη Novibet.

Η πρόταση του BN Sports:

(16/10, 21:45) Ελλάδα – Ολλανδία 1/Χ & Under 2,5 γκολ σε απόδοση 2.62 από τη novibet.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0