Betpost

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Χαμηλό σκορ στο ΣΕΦ για το 2.07 του pamestoixima.gr

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Χαμηλό σκορ στο ΣΕΦ για το 2.07 του pamestoixima.gr

Διαβάστε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα (13/10, 21:15) στη 2η αγωνιστική της EuroLeague.

Ακόμα ένα απαιτητικό ματς περιλαμβάνει το «μενού» της EuroLeague για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες υποδέχονται στο ΣΕΦ την Μπαρτσελόνα (13/10, 21:15), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Έπειτα από τη μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο, το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα, με την πρώτη του νίκη στο γήπεδό του για τη νέα σεζόν. Τα πράγματα, ωστόσο, μόνο εύκολα δε θα είναι, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να αντιμετωπίσουν τις απουσίας των Γκος, ΜακΚίσικ και Σίκμα.

Φαλ και Μπραζντέικις θα είναι κανονικά διαθέσιμοι, μα το πλάνο του Ολυμπιακού λογικά θα στηριχθεί στον αμυντικό τομέα. Δεν είναι απίθανο οι «μπλαουγκράνα» να απαντήσουν με τον ίδιο τρόπο και να οδηγηθούμε σε ένα ματς με χαμηλό σκορ.

Για το λόγο αυτό, η επιλογή μας από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι το under 154,5 πόντων, το οποίο θα βρούμε σε απόδοση 2.07 από το pamestoixima.gr.

Η πρόταση του BN Sports:

(13/10, 21:15) Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα under 154,5 πόντου σε απόδοση 2.07 από το pamestoixima.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0