Betpost

Αήττητοι οι Τσέχοι εκτός έδρας, αλλά η Αλβανία έχει μεγάλο κίνητρο, με έδρα τη… Novibet!

Αήττητοι οι Τσέχοι εκτός έδρας, αλλά η Αλβανία έχει μεγάλο κίνητρο, με έδρα τη… Novibet!

Διαβάστε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Αλβανίας με την Τσεχία στα προκριματικά του Euro 2024.

Επέστρεψαν οι εθνικές ομάδες στις διεθνείς τους υποχρεώσεις με την Αλβανία και την Τσεχία να τα δίνουν όλα την Πέμπτη (11/10) στην 6η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024 στον 5ο όμιλο.

Αυτή τη στιγμή η γείτονος χώρα καταλμβάνει την πρώτη θέση με 10 βαθμούς, προσμετρώντας ένα παραπάνω ματς, ενώ οι φιλοξενούμενοι ακολουθούν. Ποντάρουμε σε εκείνη λόγω των εξαιρετικών στοιχείων που έχει δείξει έως τωρα στη διοργάνωση. Στον όμιλό της διαθέτει την καλύτερη άμυνα μετά την Τσεχία, αλλά και την καλύτερη επίθεση με ένα γκολ περισσότερο.

Παράλληλα, μετρά τρεις διαδοχικές νίκες εντός έδρας, όλες με τελικό σκορ 2-0, επομένως και μια τέταρτη φορά φαντάζει αναμενόμενη.

Από την άλλοι οι Τσέχοι δεν έχουν χάσει ούτε ένα εκτός έδρας ματς το 2023. Έπειτα, στις μεταξύ τους συναντήσεις το πλεονέκτημα το έχει η ομάδα του Γιάροσλαβ Σιλχαβί, μιας και τις δύο φορές την τελαυταία διετία που αγωνίστηκαν στην έδρα της Τσεχίας, οι οικοδεσπότες είχαν αποσπάσει μια νίκη και μια ισοπαλία, αφήνωντας του Αλβανούς... σύξυλους.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Αλβανία γνωρίζει ότι αν κερδίσει θα «φύγει» μπορστά στην +5 βαθμούς διαφορά από την αντίπαλό της, παίρνοντας ισχυρό προβάδισμα.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(21:45) Αλβανία – Τσεχία 1Χ (ΔΕ) στο 1.64 από τη Novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0