Betpost

Η Αταλάντα κάνει… περίπατο στο Ολίμπικο, για να διπλασιάσουμε στη Novibet!

Η Αταλάντα κάνει… περίπατο στο Ολίμπικο, για να διπλασιάσουμε στη Novibet!

Η στοιχηματική πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση μεταξύ Λάτσιο και Αταλάντα, στην 8η αγωνιστική της Serie A (8/10, 16:00).

Η Λάτσιο υποδέχεται την Αταλάντα στο Ολίμπικο στην 8η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι έρχονται από μία πολύτιμη νίκη απέναντι στη Σέλτικ, στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League (2-1), ωστόσο εντός συνόρων η εικόνα τους είναι διαφορετική.

Οι «λατσιάλι» τα έχουν βρει σκούρα στο Καμπιονάτο έχοντας υποχρεωθεί σε ήττα από τη Μίλαν με τελικό σκορ 2-0. Θέλει ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στην Αταλάντα, ο Μαουρίσιο Σάρι ωστόσο θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ιμόμπιλε, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις κατά την προπόνηση.

Από την άλλη, η «θεά» έχει καταφέρει να κάνει το 2/2 στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της και να αγγίξει την κορυφή στον όμιλό της. Το σύνολο του Γκασπέρινι έχει μία σταθερή πορεία έως τώρα στο πρωτάθλημα καθώς στα τρία προηγούμενα παιχνίδια της έχει αποφύγει την ήττα.

Δύο σημαντικές απουσίες και για τους φιλοξενούμενους, αυτές των Τουρέ και Τολόι.

Βάσει της εικόνας των δύο ομάδων, η Αταλάντα φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο στη νίκη επί της Λάτσιο, μιάς και το ρόστερ της έχει αποδείξει πως ξέρει να ανταπεξέρχεται στα δύσκολα ματς.

Η στοιχηματική πρόταση του BN Sports:

(8/10,16:00) ΛάτσιοΑταλάντα 1 με απόδοση 2.55 από τη Novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0