Betpost

Ήρθε η ώρα: Η Άρσεναλ μπορεί… επιτέλους να κερδίσει τη Μάντσεστερ Σίτι!

Ήρθε η ώρα: Η Άρσεναλ μπορεί… επιτέλους να κερδίσει τη Μάντσεστερ Σίτι!

Διαβάστε την πρόταση του BN Sports για το μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Premier League ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της Premier League ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Σίτι, με τους «κανονιέρηδες» να φιλοδοξούν να κερδίσουν τους «πολίτες» σε… ενενηντάλεπτο, για πρώτη φορά μετά από οκτώ συναντήσεις.

Έκαναν την αρχή φέτος στη διαδικασία των πέναλτι στο Community Shield και η αλήθεια είναι πως το κίνητρό τους είναι μεγάλο, καθώς αν αναδειχθούν νικητές, θα βρεθούν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Υπέστησαν την πρώτη τους ήττα σε όλες τις διοργανώσεις από τη Λανς, αλλά γενικώς βρίσκονται σε καλή κατάσταση, με την Άρσεναλ να «ποντάρει» και στην παρουσία του Μπουκάγιο Σάκα, ο οποίος είναι διαθέσιμος.

Θεωρούμε πως η απουσία από τη άλλη πλευρά του Ρόδρι θα διαδραματίσει κομβικό ρόλο για τους φιλοξενούμενους και η ευκαιρία της Άρσεναλ φαντάζει μεγάλη. Στηρίζουμε τους Λονδρέζους, στο 2.90 ο άσος από τη Novibet.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(18:30) Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι 1 στο 2.90 από τη Novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0