Betpost

Η Γιουβέντους υπερισχύει στο ντέρμπι του Τορίνο και πληρωνόμαστε από τη Novibet

Η Γιουβέντους υπερισχύει στο ντέρμπι του Τορίνο και πληρωνόμαστε από τη Novibet

Η στοιχηματική πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση μεταξύ Γιουβέντους και Τορίνο, στην 8η αγωνιστική της Serie A (7/10,19:00).

Ντέρμπι στο «Allianz Stadium» μεταξύ Γιουβέντους και Τορίνο για την 8η αγωνιστική της Serie A.

Οι «μπιανκονέρι» δεν διανύουν την καλύτερη περίοδο και ειδικά στο πορηγούμενο ματς θα ήθελαν να έχουν φύγει με τη νίκη από το Μπέργκαμο. Η Αταλάντα δεν ανησύχησε από την επίθεση των παικτών του Αλέγκρι και οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με τελικό σκορ 0-0.

Μεγάλη η απουσία του Βλάχοβιτς που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ενώ λόγω ενοχλήσεων δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε ο Κιέζα.

Από την άλλη, και η Τορίνο δυσκολεύεται στα τελευταία ματς και ακόμα κυνηγάει μία νίκη. Εντός έδρας στην προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία με τη Βερόνα και έκτοτε οι φίλαθλοι της ομάδας έχουν εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά τους απέναντι στον προπονητή Ιβάν Γιούριτς.

Έχει αρκετές απώλειες στην άμυνα, όπως αυτές των Τζιτζί και Μπουοντζόρνο.

Προβλέπεται ένα ματς με φαβορί τη Γιουβέντους, η οποία όμως δεν φαίνεται να έχει λύσει ακόμα το πρόβλημα της δημιουργίας. Προτείνουμε νίκη των γηπεδούχων σε συνδυασμό με την επιλογή του να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Η στοιχηματική πρόταση του BN Sports:

(7/10,19:00) ΓιουβέντουςΤορίνο 1 και G/G με απόδοση 2.9 και 2.8 από τη Novibet.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0