Betpost

Κατάκτηση EuroLeague από τη Novibet: Στην 5άδα των φαβορί ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός!

Κατάκτηση EuroLeague από τη Novibet: Στην 5άδα των φαβορί ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός!
Ποια είναι τα φαβορί για τον τίτλο της EuroLeague την σεζόν 2023/24; Ποιες είναι οι παραδοσιακές αξίες και που συναντάμε τις εκπλήξεις; Το BN Sports παρουσιάζει τις ομάδες με τις περισσότερες πιθανότητες για την κατάκτηση του επόμενου τροπαίου!
Σχετικά Άρθρα

Η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση έκανε τζάμπολ στις 5 Οκτωβρίου και ολοκληρώνει την 1η αγωνιστική της το βράδυ της Παρασκευής (06/10) με όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.

Παραδοσιακά το στοιχηματικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται στους δύο «αιώνιους» αντιπάλους που εκπροσωπούν τη χώρα μας στη EuroLeague και φέτος ξεχωρίζουν ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Ολυμπιακός αυτή την σεζόν ξεκινάει τις υποχρεώσεις του με αρκετά απαιτητικό πρόγραμμα, ενώ έχει να διαχειριστεί τις αποχωρήσεις του Σάσα Βεζένκοφ και του Κώστα Σλούκα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει αποδείξει πως ξέρει πώς να κρατάει δεμένη μία ομάδα κι αυτό φάνηκε και στην παρουσία των «ερυθρόλευκων» στο Super Cup. H περσινή finalist της EuroLeague που στερήθηκε τον τίτλο, φέτος έχει 7.50 απόδοση να τον κατακτήσει.

Στο αντίπαλο δέος, ο Παναθηναϊκός πέρασε από ολική… αναδόμηση το καλοκαίρι. Στην άκρη του πάγκου του κάθεται ο δις πρωταθλητής EuroLeague, Εργκίν Αταμάν, ενώ το ρόστερ της ομάδας αποτελείται από πολλούς πρωτοκλασάτους παίκτες. Ο «εξάστερος» φιλοδοξεί σε μια εκκίνηση με το… δεξί για να εδραιωθεί από νωρίς. Το «Τριφύλλι» το συναντάμε στην πρώτη πεντάδα των φαβορί με απόδοση 9.00.

Φυσικά και η τροπαιούχος, Ρεάλ Μαδρίτης, βρίσκεται στην κορυφή με τις περισσότερες πιθανότητες να είναι υπέρ της σε 5.00 απόδοση. Οι Μαδριλένοι έχουν διατηρήσει τον βασικό κορμό τους των έμπειρων Βετεράνων τους και με τη «βόμβα» της επιστροφής του Φακούντο Καμπάτσο φιλοδοξούν στο back to back.

Πίσω της, με μικρό προβάδισμα από τον Ολυμπιακό συναντάμε την Μπαρτσελόνα, που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει τη φετινή σεζόν στην EuroLeague σε απόδοση 7.00. Ο ηγέτης της Εθνικής Ισπανίας, Γουίλι Ερνανγκόμεθ, ήρθε για να ενισχύσει τους Καταλανούς και να σβήσει τα όποια σύννεφα είχαν εμφανιστεί με τις αποχωρήσεις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και του Νίκολα Μίροτιτς.

Την πεντάδα συμπληρώνει η καθόλου… κατά-ιδρωμένη Μονακό των εκπλήξεων. H ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς έκανε από τα μεγαλύτερα «μπαμ» τη φετινή off season ανακοινώνοντας την απόκτηση του 4 φορές All Star στο NBA, Κέμπα Γουόκερ. Εκτοξεύτηκε στοιχηματικά, όπου βρίσκεται πλάι στον Ολυμπιακό με 7.50 απόδοση και ελπίζει στην κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου στην ιστορία της.

Συνοπτικά η πεντάδα κατάκτησης της EuroLeague:

Ρεάλ Μαδρίτης: σε 5.00 απόδοση από τη novibet.gr

Μπαρτσελόνα: σε 7.00 απόδοση από τη novibet.gr

Μονακό: σε 7.50 απόδοση από τη novibet.gr

Ολυμπιακός: σε 7.50 απόδοση από τη novibet.gr

Παναθηναϊκός: σε 9.00 απόδοση από τη novibet.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0