Betpost

Η Μπράιτον εκμεταλλεύεται τα κενά της ΑΕΚ και επιβεβαιώνει τον άσο και το Over 2,5!

Η Μπράιτον εκμεταλλεύεται τα κενά της ΑΕΚ και επιβεβαιώνει τον άσο και το Over 2,5!

Διαβάστε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Μπράιτον με την ΑΕΚ, στην πρώτη ευρωπαϊκή συνάντηση των δύο ομάδων.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα. Η Μπράιτον συναντά την ΑΕΚ για πρώτη φορά στην ιστορία της, με τους «γλάρους» να είναι έτοιμοι για το πρώτο τους ευρωπαϊκό παιχνίδι, στην 1η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Europa League.

Η αλήθεια είναι πως η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είναι πολύ μεγάλη, με την ΑΕΚ να προέρχεται από την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena, και την Μπράιτον από την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της επί των «κόκκινων διαβόλων», σε όλες τις διοργανώσεις.

Το εντυπωσιακό μάλιστα με την ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι είναι πως προέβη σε εκτεταμένο rotation, πράγμα που δεν την προβλημάτισε στο νικηφόρο 3-1 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Θεωρούμε πως θα κερδίσουν οι γηπεδούχοι έναντι της ελληνικής ομάδας στο κατάμεστο «Άμεξ», αναδεικνύοντας τα κενά στην άμυνα των φιλοξενούμενων λόγω των τραυματισμών, με τον άσο, σε συνδυασμό με το Over 2,5, να συναντώνται στο 1.67 από τη Novibet.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(22:00) Μπράιτον - ΑΕΚ 1 και Over 2,5 στο 1.67 από τη Novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0