Betpost

Ούτε Χάαλαντ, ούτε Κέιν: Το Νο.1 «κανόνι» του Champions League θέλει ρίσκο και 81 απόδοση στη Novibet!

Ούτε Χάαλαντ, ούτε Κέιν: Το Νο.1 «κανόνι» του Champions League θέλει ρίσκο και 81 απόδοση στη Novibet!
Οι επιλογές του πρώτου σκόρερ στο Champions League της φετινής σεζόν «κρύβουν» ένα διαμάντι. Ειδικά αν συνυπολογιστούν η απόδοση και ποιες ομάδες θα βρει η Λειψία στους ομίλους...
Χάαλαντ, Κέιν και Εμπαπέ; Μπα! Ξεχάστε τις... κλασικές επιλογές. Ο πρώτος σκόρερ του Champions League της σεζόν 2023/24 θέλει ρίσκο. Κι εφόσον αρχίσει να «κυλά» καλά η διοργάνωση, το Cash Out θα έχει τεράστια αξία.

Τα τελευταία πέντε χρόνια, επιθετικοί όπως ο Αλέ, ο Εν Νεσίρι, ο Ντεπάι, ο Μαρεγκά, τερμάτισαν στο Top-5 των πρώτων σκόρερ του Champions League. Φέτος, η πρότασή μας «φτάνει» την απόδοση του 81.00 στη Novibet!

To νέο Golden Boy της Λειψίας, Λοΐς Οπεντά, «έσκισε» τα δίχτυα της Ligue 1, πριν μεταβεί στη Γερμανία. Όπου με τρία γκολ σε τέσσερα ματς, μάλλον συνεχίζει με τον ίδιο τρόπο!

Στον όμιλο των «ταύρων», υπάρχει η Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και ο Ερυθρός Αστέρας και η Γιανγκ Μπόις! Πόσο απίθανο, να υπάρξουν «ξεσπάσματά» του, απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους; Όπως έχει δείξει η «ιστορία», ίσως αρκούν. Άλλωστε, η ποδοσφαιρική λογική λέει πως η Λειψία, δεν θα περιοριστεί στην παρουσία της στους ομίλους.

Η πρόταση του BN Sports:

Πρώτος Σκόρερ Champions League: Λοΐς Οπεντά στο 81 απόδοση από τη Novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0