Betpost

Τρίτο φαβορί με 14 Champions League; Ρεάλ Μαδρίτης για... κούπα σε «προκλητική» απόδοση από τη Novibet!

Τρίτο φαβορί με 14 Champions League; Ρεάλ Μαδρίτης για... κούπα σε «προκλητική» απόδοση από τη Novibet!
Φαβορί η Σίτι για το Champions League, αλλά με τη Ρεάλ στο 9.00 και την Μπάγερν στο 6.50, η Novibet μας βάζει σε... δεύτερες σκέψεις!
Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να «ντυθεί» Ρεάλ Μαδρίτης τη φετινή σεζόν και να κάνει το back-to-back στο Champions League. Το εγχείρημα δεν θα είναι εύκολο, όμως. Όσο κι αν φαντάζει ως το Νο.1 φαβορί κανείς δεν μπορεί να βγάλει εκτός εξίσωσης ούτε την... ίδια τη Ρεάλ Μαδρίτης, ούτε την Μπάγερν Μονάχου. Και αγωνιστικά, και στοιχηματικά!

Οι «μερένγκες» από τη σεζόν 2015/16 κι έπειτα, έχουν κατακτήσει τέσσερις φορές το τρόπαιο κι έχουν φτάσει δύο φορές στα ημιτελικά. Με λίγα λόγια, εκτός από πολυνίκης του θεσμού, είναι συνεπέστατη στη διοργάνωση.

Το ρόστερ της δεν έχει τη λάμψη του παρελθόντος, αλλά όσο υπάρχει ο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της, τα 14 Champions League στην τροπαιοθήκη της και ο 20χρονος σούπερ σταρ, Τζουντ Μπέλιγχαμ, πώς να την ξεγράψει κάποιος; Ειδικά από τη στιγμή που προσφέρεται στο εξωφρενικό 9.00 απόδοση από τη Novibet!

Ανάλογη επιλογή μοιάζει και η Μπάγερν Μονάχου. Σε χαμηλότερη απόδοση, 6.50 για την ακρίβεια, αλλά με ένα ξεκάθαρο στόχο στο μυαλό της: στην επιστροφή στην κορυφή. Άλλωστε, αυτός ήταν και ο βασικός λόγος της απόκτησης του Χάρι Κέιν.

Ακριβώς όπως η Σίτι προσέθεσε πέρυσι τον Έρλινγκ Χάαλαντ, το κομμάτι που της έλειπε από τη «μηχανή» της, το ίδιο έκαναν και οι Βαυαροί, βρίσκοντας τον ιδανικότερο αντί-Λεβαντόφσκι.

Και τώρα, ο Τόμας Τούχελ έχει στα χέρια του τα πάντα. Αυτός είναι και ο λόγος που αποτελούν το 2ο φαβορί για την κατάκτηση του Champions League, πίσω από τους «πολίτες».


Οι πρότασεις του BN Sports:

Νικητής Διοργάνωσης, Champions League: Ρεάλ Μαδρίτης στο 9.00 από τη Novibet

Νικητής Διοργάνωσης, Champions League: Μπάγερν Μονάχου στο 6.50 από τη Novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0