Betpost

Η μεγάλη των… Σέρβων σχολή παίρνει το χρυσό κι εμείς πληρωνόμαστε από τη Novibet!

Η μεγάλη των… Σέρβων σχολή παίρνει το χρυσό κι εμείς πληρωνόμαστε από τη Novibet!
Δείτε την πρόταση του BN Sports για τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ 2023 ανάμεσα στην Γερμανία και την Σερβία.

Τελικός με «άρωμα» Ευρώπης στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Μανίλα μεταξύ της «μαχητικής» Σερβίας και της αήττητης στην διοργάνωση Γερμανίας.

Οι Γερμανοί κατατρόπωσαν την υπερδύναμη, Team USA, και οδηγήθηκαν για πρώτη φορά στον τελικό του Μουντομπάσκετ. Η ομάδα του Χέρμπερτ έπιασε απίστευτα υψηλά στάνταρ απόδοσης και έκανε το τέλειο ματς κόντρα στις ΗΠΑ φέρνοντας το παιχνίδι στους δικούς της ρυθμούς. Είχε επιθετικό πλουραλισμό και απόλυτο πρωταγωνιστή τον Αντρέας Ομπστ στο τελικό 113-111.

Οι Σέρβοι και το μπάσκετ τους είναι ένα… σχολείο που πρέπει να παραδίδει μαθήματα και το αποδεικνύουν με κάθε ευκαιρία. Έχουν κάνει καταπληκτική πορεία στο τουρνουά με σταρ τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς αποκλείοντας τους NBAers Καναδούς που ήταν από τα φαβορί.

Θα ακολουθήσουμε την… κατάρα που θέλει την ομάδα που καταφέρνει να εξολοθρεύσει τις ΗΠΑ να μην κερδίζει μετά και θα στηρίξουμε την Σερβία για το χρυσό μετάλλιο σε 1.98 απόδοση.

Η πρόταση του BN Sports:

(10/09, 15:40) Γερμανία - Σερβία: 2 σε απόδοση 1.98 από τη novibet.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0