Betpost

Η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: Κερδίζει η Μακάμπι Χάιφα, λίγα γκολ στο Μπράγκα - Παναθηναϊκός!

Η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: Κερδίζει η Μακάμπι Χάιφα, λίγα γκολ στο Μπράγκα - Παναθηναϊκός!

Διαβάστε την πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου από τα παιχνίδια της Τετάρτης (23/08) στα Play Off του Champions League και του Europa Conference League.

Βρισκόμαστε πια μία «ανάσα» πριν τους ομίλους των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων και οι ομάδες ετοιμάζονται για το τελευταίο και αποφασιστικό βήμα για την είσοδό τους σε αυτούς.

Αυτό ακριβώς θέλει να κάνει και ο Παναθηναϊκός στην Πορτογαλία, όπου δοκιμάζεται απέναντι στη Μπράγκα (23/08, 22:00), στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για τα Play Off του Champions League. Έπειτα από την επική πρόκριση στη Μασσαλία, στη διαδικασία των πέναλτι, το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ακόμα ένα εμπόδιο να ξεπεράσει.

Το επίπεδο δυσκολίας φυσικά είναι μεγάλο. Οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να ελέγξουν το παιχνίδι, διατηρώντας το ρυθμό σε χαμηλά επίπεδα. Δεν θα επιτρέψουν στη Μπράγκα να φτάσει εύκολα στην περιοχή τους, γι’ αυτό και πιστεύω ότι θα δούμε ένα παιχνίδι με λίγα γκολ.

Αναφορικά με την αναμέτρηση της Μακάμπι Χάιφα με τη Γιουνγκ Μπόις (23/08, 22:00), το φαβορί είναι ξεκάθαρο. Αναφέρομαι στους Ισραηλινούς, όχι απλώς για να φτάσουν στη νίκη το βράδυ της Τετάρτης (23/08), αλλά για να πάρουν και την πρόκριση από το συγκεκριμένο ζευγάρι. Βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση, μετρώντας 7 νίκες στις τελευταίες 8 αναμετρήσεις τους. Ο «άσσος» παρουσιάζεται ως η ιδανική επιλογή και βρίσκεται σε εξαιρετική απόδοση στη Novibet.

Τέλος, η Άστον Βίλα πηγαίνει στην έδρα της Χιμπέρνιαν για τον πρώτο αγώνα των Play Off του Europa Conference League (23/08, 19:45). Η ομάδα του Ουνάι Έμερι «ξέσπασε» στην Έβερτον τη δεύτερη αγωνιστική της Premier League (4-0, 20/08), έπειτα από τη βαριά ήττα που υπέστη από τη Νιούκαστλ στην πρεμιέρα του αγγλικού πρωταθλήματος (5-1, 12/08). Περιμένω ένα ματς με γκολ από αμφότερες τις ομάδες, με τη Χιμπέρνιαν να επιβεβαιώνει το G/G και στις 7 φετινές επίσημες αναμετρήσεις της.

Συνοπτικά, η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου:

(23/08, 22:00) Μπράγκα – Παναθηναϊκός Under 2,5 στο 1.68 από τη Novibet

(23/08, 22:00) Μακάμπι Χάιφα – Γιουνγκ Μπόις 1 στο 2.40 από τη Novibet

(23/08, 19:45) Χιμπέρνιαν – Άστον Βίλα G/G στο 2.02 από τη Novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0