Betpost

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά στο Μπολόνια – Μίλαν, με το Pamestoixima.gr να πληρώνει τη νίκη των «ροσονέρι»

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά στο Μπολόνια – Μίλαν, με το Pamestoixima.gr να πληρώνει τη νίκη των «ροσονέρι»

Η στοιχηματική πρόταση του BN Sports για την αναμέρτηση μεταξύ Μπολόνια και Μίλαν, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Serie A (21/8, 21:45).

Η Μπολόνια είναι μία εξαιρετικά υπολογίσμη έδρα για οποιαδήποτε ομάδα του ιταλικού πρωταθλήματος. Στο πρώτο επίσημο φετινό της παιχνίδι, στο Κύπελλο Ιταλίας, πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση κερδίζοντας με 2-0 τη Τσεζένα. Οι «ροσομπλού» μπορεί να έχουν μείνει εκτός Ευρώπης, αλλά μπορεί να αποβούν επικίνδυνοι ακόμα και για μία ομάδα σαν τη Μίλαν.

Οι «ροσονέρι» είχαν ένα καλοκαίρι γεμάτο αποχωρήσεις αλλά και νέες προσθήκες. Έχασαν τον πολύ κομβικό Σάντρο Τονάλι αλλά ενισχύθηκαν στην επίθεση με Πούλισικ και Λόφτους Τσικ. Την περασμένη σεζόν οριακά δεν έμεινε εκτός Champions League, έχοντας τερματίσει στην τέταρη θέση, επομένως φέτος θέλει να παρπυσιαστεί πολύ πιο ανταγωνιστική.

Η Μπολόνια είναι μία αρκετά δύσκολη έδρα, όπως είπαμε, και η ομάδα του Στέφανιο Πιόλι θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα στο πρώτο της εκτός έδρας ματς. Προτείνουμε νίκη Μίλαν και under 2.5 από το Pamestoixima.gr

Η στοιχηματική πρόταση του BN Sports:

(21/8,21:45) ΜπολόνιαΜίλαν 2 και under 2.5 με απόδοση 1.98 από το Pamestoixima.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0