Betpost

Η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: Δυάδα στην Premier League για… τριπλασιασμό στη Novibet!

Η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: Δυάδα στην Premier League για… τριπλασιασμό στη Novibet!

Διαβάστε την πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου για τις δύο αναμετρήσεις της Κυριακής (20/08) στην δεύτερη αγωνιστική της Premier League.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η συνέχεια της δεύτερης αγωνιστικής της b, μετά από όσα παρακολουθήσαμε από την Παρασκευή το βράδυ και έπειτα, όταν η Νότιχγαμ Φόρεστ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη φέτος, απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 2-1.

Ακολούθησε η νίκη της Λίβερπουλ επί της Μπόρνμουθ, πιο δύσκολα από ό,τι αναδεικνύει το τελικό 3-1, η μεγάλη επικράτηση της Μπράιτον εκτός έδρας με 4-1 στην έδρα της Γουλβς και φυσικά το πρώτο τρίποντο του Άγγελου Ποστέκογλου στον πάγκο της Τότεναμ, στο ντέρμπι επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αποτελέσματα που προφανώς δεν μας κάνουν σοφότερους, αλλά μας βάζουν στον… πειρασμό να προβλέψουμε τι μέλλει γενέσθαι στα δύο επικείμενα ματς της Κυριακής (20/08), προτού το πρόγραμμα κλείσει με την εκτός έδρας αναμέτρηση της Άρσεναλ στο «Σέλχαρστ Παρκ», κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.

Ξεκινάμε από τη συνάντηση της Άστον Βίλα με την Έβερτον. Ματς για «γερά» νεύρα στο «Γκούντισον Παρκ», από το οποίο περιμένω να δω την αντίδραση της ομάδας του Ουνάι Έμερι. Διαθέτει καλύτερο υλικό από τα «ζαχαρωτά» και παρότι ηττήθηκε με 5-1 στην πρεμιέρα από τη Νιούκαστλ, θεωρώ πως μπορεί να ανακάμψει. Απέναντί της έχει μια ομάδα που δυσκολεύεται να σκοράρει, γεγονός που απέδειξε η Έβερτον στην εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Φούλαμ, με «ρεσιτάλ» χαμένων ευκαιριών και κορυφαίο ποδοσφαιριστή της τον Άλεξ Ιγουόμπι.

Περνάμε στο προ τελευταίο ματς της 2ης στροφής της Premier League, με τη Γουέστ Χαμ του Ντέιβιντ Μόγιες να υποδέχεται την Τσέλσι. Ήταν καλή η εικόνα των Λονδρέζων στην πρεμιέρα, κόντρα στη Λίβερπουλ, αναμένεται να κάνει και το ντεμπούτο του η ακριβότερη κίνηση στην ιστορία του βρετανικού ποδοσφαίρου ο Μόισες Καϊσέδο.

Έχει ποιότητα επιθετικά η Τσέλσι και θεωρώ πως θα βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, όμως κάτι αντίστοιχο αναμένω και από τους γηπεδούχους. Βρήκαν γκολ στην πρεμιέρα, στο 1-1 με την Μπόρνμουθ χάρη στον Μπόουεν, η πιο πρόσφατη συνάντησή τους με την Τσέλσι σε αυτό το γήπεδο, είχε ολοκληρωθεί με το ίδιο σκορ, και το G/G μοιάζει ως μία εξαιρετική επιλογή από τη Novibet.

Συνοπτικά, η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου:

(16:00) Άστον Βίλα - Έβερτον 1 στο 1.77 από τη Novibet

(18:30) Γουέστ Χαμ - Τσέλσι G/G στο 1.71 από τη Novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0