Betpost

Κυρίαρχη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Βόρειο Λονδίνο για τον διπλασιασμό στη Novibet

Κυρίαρχη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Βόρειο Λονδίνο για τον διπλασιασμό στη Novibet

Διαβάστε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19/08, 19:30) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Premier League.

Ώρα για… ντέρμπι στο Βόρειο Λονδίνο! Η Τότεναμ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη δεύτερη αγωνιστική της Premier League, θέλοντας να πετύχει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, ύστερα από την ισοπαλία στην πρεμιέρα κόντρα στην Μπρέντφορντ (13/08, 2-2).

Κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους», όμως, θα πρέπει να ανέβουν ένα… βουνό! Ο Χάρι Κέιν δεν βρίσκεται πια στην «αιχμή» του δόρατος του συλλόγου από το Βόρειο Λονδίνο και η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το κομμάτι υστερεί πλέον αρκετά.

Από την άλλη, το σύνολο του Έρικ Τεν Χαγκ πάει για το 2/2 σε ισάριθμες αγωνιστικές. Στην παρούσα φάση, η ομάδα του Μάντσεστερ βρίσκεται σε καλύτερο «φεγγάρι» από τον αντίπαλό της και δείχνει ικανή να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες του.

Πιστεύουμε ότι η Γιουνάιτεντ μπορεί να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Τότεναμ, γι’ αυτό και θα επιλέξουμε το «διπλό», το οποίο θα βρούμε σε απόδοση 2.35 από τη Novibet.

Η πρόταση του BN Sports:

(19/08, 19:30) Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2 σε απόδοση 2.35 από τη novibet.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0