Betpost

Με «όπλο» την άμυνά της η Μπλάκπουλ για να… πληρωθούμε από τη Novibet!

Με «όπλο» την άμυνά της η Μπλάκπουλ για να… πληρωθούμε από τη Novibet!
Διαβάστε την πρόβλεψη του BNSportsγια την αναμέτρηση της Μπλάκπουλ με την Πορτ Βέιλ, με φόντο την 3η αγωνιστική της LeagueOne.

Ξεκινάμε από τη Μπλάκπουλ. Μία ομάδα εξαιρετικά οργανωμένη, που ξέρει να διαχειρίζεται τα αποτελέσματά της και να παίρνει ως στιγμής αυτό που θέλει από τα παιχνίδια της.

Δεν έχει ηττηθεί, έχει πανηγυρίσει στην πρεμιέρα, πήρε πρόκριση επί της Ντέρμπι εκτός έδρας στον δεύτερο γύρο του Λιγκ Καπ και πλέον, στρέφει την προσοχή της στο ματς με την Πορτ Βέιλ στο «σπίτι» της.

Πρόκειται για το δεύτερο εντός έδρας ματς της στη νέα χρονιά και θεωρούμε πως εύκολα η δύσκολα, θα καταλήξει στον άσο. Δεν αποπνέει σιγουριά η φιλοξενούμενη, που «διαλύθηκε» στην πρεμιέρα με 7-0 από την Μπάρνσλεϊ και εν συνεχεία πανηγύρισε δύο διαδοχικές νίκες, έστω και στο γκολ.

Δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας από την… Πρωτοχρονιά η Πορτ Βέιλ, ενώ η Μπλάκπουλ δεν έχει δει την εστία της να παραβιάζεται στα τελευταία 270 αγωνιστικά λεπτά. Με «όπλο» την άμυνά της λοιπόν, αλλά και την ικανότητά της να βρίσκει γκολ στο 66% των αναμετρήσεών της ως στιγμής, στηρίζουμε την Μπλάκπουλ στη Novibet.

Συνοπτικά η πρόταση του BN Sports:

(21:45) Μπλάκπουλ – Πορτ Βέιλ 1 στο 1.77 από τη Novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0