Betpost

Η Τότεναμ στη μετά-Κέιν εποχή θα τα βρει σκούρα κόντρα στη Μπρέντφορντ, με δυνατή απόδοση από το Pamestoixima!

Η Τότεναμ στη μετά-Κέιν εποχή θα τα βρει σκούρα κόντρα στη Μπρέντφορντ, με δυνατή απόδοση από το Pamestoixima!

Η στοιχηματική πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση μεταξύ Μπρέντφορντ και Τότεναμ, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Premier League (13/8, 16:00).

Η Μπρέντφορντ υποδέχεται την Τότεναμ (13/8,16:00) στο Γκρίφιν Παρκ με τις δύο ομάδες να πραγματοποιούν την πρώτη τους εμφάνιση στην Premier League.

Οι «μέλισσες» δεν πραγματοποίησαν σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ τους και θα ακολουθήσουν και τη φετινή τους σεζόν την παλιά συνταγή, η οποία την περσινή σεζόν την είχε στείλει στη δεκάδα.

Στα φιλικά, η Μπρέντφορντ δεν έκανε την καλύτερη δυνατή εντύπωση έχοντας γνωρίσει την ήττα σχεδόν σε όλες τις αναμετρήσεις προετοιμασίας που έδωσε το καλοκαίρι.  

Η Τότεναμ  από την άλλη, αποχαιρέτησε τον ηγέτη της, Χάρι Κέιν, κάτι που συνιστά μεγάλη απώλεια για τους «σπερς». Ο νέος προπονητής της ομάδας έχει υποσχεθεί πως θα χτίσει μία νέα ομάδα που θα κερδίζει τρόπαια, ωστόσο στα φιλικά η εικόνα του συλλόγου ήταν προβληματική.

Το σύνολο του Ποστέκογλου είχε πρόβλημα στην άμυνα και σχεδόν σε κάθε ματς δεχόταν γκολ.

Με αυτά τα δεδομένα, η Μπρέντφορντ έχει ένα μεγάλο προβάδισμα για τη νίκη επομένως προτείνουμε 1 στο 2.65 στο Pamestoixima.gr

Η στοιχηματική πρόταση του BN Sports:

(13/8, 16:00) ΜπρέντφορντΤότεναμ 1 με απόδοση 2.65 στο Pamestoixima

www.bnsports.gr
  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0