Betpost

Τα νέα «αστέρια» της Ρεάλ λάμπουν στη πρεμιέρα της La Liga και το Pamestoixima πληρώνει!

Τα νέα «αστέρια» της Ρεάλ λάμπουν στη πρεμιέρα της La Liga και το Pamestoixima πληρώνει!

Η στοιχηματική πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση μεταξύ Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ρεάλ Μαδρίτης στην πρώτη αγωνιστική της La Liga (12/8, 22:30). 

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε συνεχίζει και φέτος στον πάγκο των Βάσκων. Η Μπιλμπάο δεν είχε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στα φιλικά παιχνίδια του καλοκαιριού, έχοντας μόλις μία νίκη στα έξι παιχνίδια που έδωσαν. Εμφανές ήταν το πρόβλημά τους στη δημιουργία και δεδομένης της κακής παράδοσης που έχουν στις αναμετρήσεις τους κόντρα στη Ρεάλ, θα δυσκολευτούν ιδιαίτερα στην πρεμιέρα τους. 

Από την άλλη, η «Βασίλισσα» θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Τιμπό Κουρτουά για ένα πολύ μεγάλο διάστημα, ωστόσο η μεταγραφική περίοδος ήταν κάτι παραπάνω επιτυχημένη για το σύνολο του Αντσελότι

Οι Μαδριλένοι έκαναν ένα… ξεκαθάρισμα στο ρόστερ τους και έχοντας στη φαρέτρα τους εξαιρετικά νέους ταλαντούχους παίκτες μπορούν να ξεκινήσουν με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν. 

Προτείνουμε νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με απόδοση 2.15 στο Pamestoixima.gr, δεδομένου του ότι έχει να ηττηθεί από τη Μπιλμπάο από το 2008!

Η στοιχηματική πρόταση του BN Sports: 

(12/8,22:30) Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ρεάλ Μαδρίτης 2 με απόδοση 2.15 στο Pamestoixima. 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0