Betpost

The Messi Effect και στις αποδόσεις: Από τα... αζήτητα του MLS, όγδοο φαβορί η Ίντερ Μαϊάμι στη Novibet!

The Messi Effect και στις αποδόσεις: Από τα... αζήτητα του MLS, όγδοο φαβορί η Ίντερ Μαϊάμι στη Novibet!
Η μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι, αλλά και οι πρώτες του εμφανίσεις με τη φανέλα της, έχουν φέρει τα πάνω-κάτω στα φαβορί για την κατάκτηση του MLS. Αν συνδυαστεί, μάλιστα, με το Leagues Cup; Η απόδοση «εκτοξεύεται»!
Σχετικά Άρθρα
Ούτε μήνας δεν έχει συμπληρωθεί από την 15η Ιουλίου, όταν η Ίντερ Μαϊάμι επισημοποίησε την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι. Και, πλέον, το MLS δεν θυμίζει σε τίποτα, την προ-Μέσι εκδοχή του.

Ως brand name εκτοξεύθηκε. Tόσο ο σύλλογος, όσο και το πρωτάθλημα των ΗΠΑ, και σίγουρα, τα εν λόγω οφέλη δεν έχουν γίνει διακριτά ακόμη, στον απόλυτο βαθμό. Παράλληλα, όμως, προκάλεσε σημαντικές ανακατατάξεις, πριν καν αγωνιστεί σε αγώνα του MLS.

Από την ημέρα της ανακοίνωσης της μεταγραφής του, η απόδοση της κατάκτησης του πρωταθλήματος από την Ίντερ Μαϊάμι, «καταρρέει» κι ας βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, της ανατολικής περιφέρειας!

Στις 15 Ιουλίου προσφερόταν σε 25 απόδοση και μετά τις δύο εμφανίσεις του Μέσι στο Leagues Cup, έχει «πέσει» στο 15, δηλαδή αποτελεί το όγδοο φαβορί για τον τίτλο, κι ας απέχει 12 βάθμους από τα Play Offs! Βέβαια, έχει δώσει δύο παιχνίδια λιγότερα από την DC United των Ρούνεϊ και Φούντα, αλλά χώρος για απώλειες στα δώδεκα ματς που τις απομένουν, δεν υπάρχει.

Όσον αφορά το Leagues Cup; Η Ίντερ Μαϊάμι αποτελεί το πρώτο φαβορί στο 6.50 απόδοση, ενώ στο US Open Cup, βρίσκεται στα ημιτελικά.

Με λίγα λόγια, αν κάνει το πρώτο βήμα και μπει στα Play Off του MLS, ο δρόμος για ένα... treble, θα είναι «στρωμένος». Όχι πως λείπει από την τροπαιοθήκη του Λιονέλ Μέσι, αλλά καθαρά στοιχηματικά μιλώντας, θα προσφέρεται σε απόδοση άνω του 200!

Και λέμε «θα», γιατί αποδόσεις για το US Open Cup δεν έχουν βγει ακόμη. Από την άλλη, ο συνδυασμός της κατάκτησης του MLS και του Leagues Cup, «πληρώνει» στο 97.5 από τη Novibet!

Πόσο απίθανο ως σενάριο μοιάζει, αλήθεια; Άλλωστε, υπάρχει ο Μέσι, ο Μπουσκέτς, ο Ζόρντι Άλμπα, ίσως έρχεται ο Ινιέστα και ποιος ξέρει τι άλλο ακολουθεί;

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0