Betpost

Από την Premier League μέχρι και την League Two: Οι μακροχρόνιες προβλέψεις του BN Sports!

Από την Premier League μέχρι και την League Two: Οι μακροχρόνιες προβλέψεις του BN Sports!

Μένουν δύο εβδομάδες για την έναρξη της Premier League και ένα δεκαήμερο για να μπούμε στην διαδικασία να δούμε την πρεμιέρα των μικρότερων αγγλικών κατηγοριών. Ας δούμε λοιπόν τι θα είχε αξία ως ένα μακροχρόνιο στοίχημα, που ξεκινά από την κορυφαία Λίγκα παγκοσμίως και καταλήγει στην League Two. Απόδοση… 60 στη Novibet, κέρδος ένας βασικός μισθός!

Δεν βλέπουμε την ώρα να ξεκινήσει. Είναι προφανές. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να λάβει χώρα η πρεμιέρα της Championship, με τρεις Έλληνες να συμμετέχουν σε αυτήν, η σέντρα της League One, στην οποία συγκεντρώνονται αρκετές ιστορικές ομάδες, και φυσικά αυτή της League Two, με τη Ρέξαμ και τη Νοτς Κάουντι να επιβραβεύονται για την περσινή τους πορεία, με την συμμετοχή τους σε αυτήν.

Πολύ δε περισσότερο όμως, μετράμε αντίστροφα για την έναρξη της Premier League. Του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο, με τη Μάντσεστερ Σίτι να λογίζεται και πάλι ως το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο, την Άρσεναλ να ακολουθεί και ομάδες όπως η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι, η Τότεναμ και η Νιούκαστλ, να έχουν… μόνο βλέψεις προς την κορυφή.

Υπό αυτές τις συνθήκες λοιπόν και με δύο εβδομάδες να εκκρεμούν για την 11η Αυγούστου, ας δούμε μία μακροχρόνια πρόβλεψη του BN Sports, για τις τέσσερις κορυφαίες κατηγορίες του «Νησιού». Αυτές δηλαδή που λογίζονται ως επαγγελματικές, καθώς η National League έχει δικαιολογημένα ως φαβορί την Τσέστερφιλντ, που στο φινάλε πέρυσι έχασε την άνοδο στο… γκολ.

Ξεκινώντας από την Premier League, ήρθε η ώρα να μην δούμε πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι. Θα ποντάρουμε στην Άρσεναλ και το… 6.00 της απόδοσης που συναντώνται οι «κανονιέρηδες» στην πλειοψηφία των ελληνικών στοιχηματικών εταιρειών.

Η Άρσεναλ έχει διανύσει ένα εξαιρετικό μεταγραφικό παζάρι, έχει ξοδέψει περισσότερα από 200 εκατομμύρια, αγόρασε τους Ράις, Τίμπερ και Χάβερτς και διατήρησε ολόκληρο τον περσινό της «κορμό», χάνοντας μόνο τον Γκρανίτ Τσάκα από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Απεναντίας, η σεζόν που έπεται για το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα, φαντάζει… πειραματική. Ο λόγος; Διότι οι απώλειες στο ρόστερ της είναι μεγάλες και διότι ο Μαχρέζ, ο Γουόκερ, ο Μπερνάρντο Σίλβα και ο Γκιντογκάν, δεν αναπληρώνονται από τη μία μέρα στην άλλη. Εξαιρετική η προσθήκη του Κόβασιτς, αναμένονται εξελίξεις στο ζήτημα της μεταγραφής του Γκβάρντιολ, αλλά αν δεν το χάσουν ούτε τώρα οι «πολίτες», πότε θα συμβεί αυτό;

Περνάμε στην Championship. Εκεί που θα στηρίξουμε την «ελληνική» Νόριτς, με φόντο την συμμετοχή της στα play - off. Προέβη σε μία εκκαθάριση του ρόστερ της, έχασε τον Τίμο Πούκι, διατήρησε τον Ντέιβιντ Βάγκνερ στο «τιμόνι» της και έχει δείξει θετικά δείγματα στα φιλικά της προετοιμασίας, βελτιώνοντας και την ανασταλτική της λειτουργία.

Μπορούν τα «καναρίνια» να κάνουν το βήμα παραπάνω, διαθέτουν την εμπειρία και θεωρούμε πως εύκολα ή δύσκολα, μετά από ένα χρόνο στην κατηγορία, θα καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια, ώστε το… ασανσέρ να ανέβει και πάλι στον πρώτο όροφο.

Από εκεί και πέρα, στην League One, οι ομάδες που συναντά κανείς είναι πλήρως ανταγωνιστικές. Η Ντέρμπι βρίσκεται εκεί, η Μπόλτον το ίδιο, η Μπρίστολ Ρόβερς, η Ρέντινγκ, η Μπλάκπουλ και η Γουίγκαν, την στιγμή που η Μπάρνσλεϊ έχει φυσικά τον ίδιο στόχο με τις προαναφερθείσες.

Θα επιλέξουμε την Μπόλτον σε αυτή την περίπτωση. Είναι το δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά θα πάμε σε μία πιο «safe» επιλογή. Την κατάληψη δηλαδή μίας θέσης, επίσης στην πρώτη εξάδα, η οποία οδηγεί στα play - off, με φόντο την επιστροφή στην Championship.

Και καταλήγουμε στην τέταρτη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, στην οποία τη δεδομένη χρονική στιγμή, η Ρέξαμ θεωρείται το βασικό φαβορί για να πραγματοποιήσει μία back to back άνοδο. Αφήνουμε όμως τους Ουαλούς και μεταβαίνουμε στη Νοτς Κάουντι. Την ομάδα του Γουίλιαμς, που κατάφερε να ανέβει στην League Two, είναι το τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και έχει ενισχυθεί εξαιρετικά.

Διατήρησε τον πρώτο σκόρερ της περσινής National LeagueΜακόλεϊ Λάνγκσταφ, πρόσθεσε στο ρόστερ της, τον ΜακΓκόλντρικ, που ήταν ο τρίτος πιο παραγωγικός παίκτης της περσινής League One, και φαντάζει έτοιμη για ακόμη ένα… άλμα. Πάμε συνετά και σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, εξάδα και… βλέπουμε.

Τέσσερις επιλογές σε μακροχρόνιο στοίχημα. Απόδοση; Απόδοση που «αγγίζει» το 63, πράγμα που σημαίνει πως αν καταθέσουμε το ελάχιστο, διψήφιο ποσό για να την στηρίξουμε, θα έχουμε για κέρδος έναν… βασικό μισθό. Επομένως, γιατί όχι; Αυτά και… καλή σεζόν!

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports και οι αποδόσεις των επιλογών μας στη Novibet:

Κατάκτηση Premier League: Άρσεναλ (6.00)

Πρώτη εξάδα της Championship: Νόριτς (3.25)

Πρώτη εξάδα στην League One: Μπόλτον (1.85)

Πρώτη εξάδα στην League Two: Νοτς Κάουντι (1.75)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0