Betpost

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει και μάλιστα… εύκολα τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τις στοιχηματικές!

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει και μάλιστα… εύκολα τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τις στοιχηματικές!

Ομάδα σχεδόν ίδια με πέρυσι, με ίδιο προπονητή ή νέα πρόσωπα και στον πάγκο και στο παρκέ, με μεγάλο ενθουσιασμό και προοπτική; Οι στοιχηματικές επέλεξαν ξανά!

Πριν από μερικές ημέρες, το BN Sports σας είχε ενημερώσει για τις αποδόσεις που έθεσαν οι στοιχηματικές εταιρίες όσον αφορά στην κατάκτηση της Euroleague. Είναι εμφανές ότι ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο μεταγραφικό παζάρι και σε συνδυασμό με την έλευση του Εργκίν Αταμάν στον «πράσινο» πάγκο, οι προσδοκίες έχουν ανεβεί στα ύψη.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός συνεχίζει με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον πάγκο, βέβαια έχει δυο πολύ σημαντικές ελλείψεις σε σχέση με πέρυσι, αυτές των Βεζένκοφ και Σλούκα. Παρόλα αυτά, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μια από τις ισχυρότερες frontline στην Ευρώπη με την παρουσία του Φαλ συνδυαστικά με την προσθήκη του Μιλουτίνοφ.

Το επίσημο καλεντάρι της Euroleague κυκλοφορεί από την Τρίτη (18/07) και έδειξε «ντέρμπι αιωνίων» με το… καλημέρα! Οι στοιχηματικές εταιρίες δεν έχασαν την ευκαιρία και έβγαλαν αμέσως τις αποδόσεις για την πρώτη αγωνιστική, όπου θα Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο ΟΑΚΑ.

Stoiximan

Παναθηναϊκός 1.60

Ολυμπιακός 2.40

Novibet

Παναθηναϊκός 1.55

Ολυμπιακός 2.45

Pame Stoixima

Παναθηναϊκός 1.65

Ολυμπιακός 2.20

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0