Betpost

Στοίχημα: Προϋποθέσεις για πολλά γκολ στην Ισλανδία

Στοίχημα: Προϋποθέσεις για πολλά γκολ στην Ισλανδία

Η πρόταση της ημέρας (18/07) από το betarades.gr

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει στη δράση και τα παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ξεχωρίζουν από το κουπόνι στοιχήματος της Τρίτης (18/07). Η σημερινή πρόταση του Betarades.gr έρχεται από το Τσάμπιονς Λιγκ και το παιχνίδι Μπρέινταμπλικ - Σάμροκ Ρόβερς, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω. 

Αγώνας ρεβάνς για τον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Μπρέινταμπλικ να αντιμετωπίζει στις 22:15 τη Σάμροκ Ρόβερς, με τους γηπεδούχους να έχουν αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης, μετά την εκτός έδρας νίκη της προηγούμενης εβδομάδας με 1-0. Η Μπρέινταμπλικ έχει τη ψυχολογία με το μέρος της, έρχεται από τρεις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει ιδανικά την έδρα της, προκειμένου να “σφραγίσει” την πρόκριση.

Με την πλάτη στον τοίχο η Σάμροκ Ρόβερς, καλείται σήμερα να κάνει την υπέρβαση και να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0. Αγνοεί τη νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις, χωρίς μάλιστα να καταφερει να σκοράρει, πανηγύρισε μια νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Οφείλει να ρισκάρει η Σάμροκ Ρόβερς, θα πιέσει από νωρίς για το γκολ και θα αφήσει χώρους στην Μπρέινταμπλικ, που εντός έδρας είναι παραγωγική και μπορεί να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και γκολ, θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.00. 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0