Betpost

Η «καθαρή» νίκη της Καραμπάγκ πλησιάζει τον... διπλασιασμό στο Pamestoixima.gr

Η «καθαρή» νίκη της Καραμπάγκ πλησιάζει τον... διπλασιασμό στο Pamestoixima.gr

Η Καραμπάγκ απόλυτο φαβορί και... απόλυτα δικαιολογημένα κόντρα στη Λίνκολν. Η νίκη της σε συνδυασμό με το No Goal, ωστόσο, προσφέρεται σε εξαιρετική απόδοση από το Pamestoixima.gr

Ώρα... προκριματικών στο Champions League της σεζόν 2023/24. Η Λίνκολν από το Γιβραλτάρ, αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa Conference League στη σεζόν 2021/22, στην παρθενική της συμμετοχή σε τελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης, υποδέχεται την πρωταθλήτρια Αζερμπαϊτζάν για το 2023, Καραμπάγκ.

Οι Αζέροι απέδειξαν κόντρα στον Ολυμπιακό, τον οποίο αντιμετώπισαν κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο στους ομίλους του Europa League, πως με σταθερά ανοδικά βήματα, «φτιάχνουν» το όνομά τους στην Ευρώπη. Πώς; Χωρίς να ηττηθούν σε καμία από τις δύο αναμετρήσεις τους.

Δεδομένα λογίζονται ως το ακλόνητο φαβορί και η νίκη τους προσφέρεται σε ανάλογη απόδοση. Αν συνδυαστεί, όμως, με το No Goal, «αγγίζει» τον διπλασιασμό.

Η πρόταση του BN Sports:

(11/07, 18:30) Λίνκολν - Καραμπάγκ, Νίκη Καραμπάγκ και Να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο 1.85 από το Pamestoixima.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0