Betpost

Οι στοιχηματικές αποδόσεις για το μέλλον του Νταβίδ Ντε Χέα

Οι στοιχηματικές αποδόσεις για το μέλλον του Νταβίδ Ντε Χέα

Ο Νταβίδ Ντε Χέα αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και άπαντες αναρωτιούνται για την επόμενη ομάδα που θα αποσπάσει την υπογραφή του. Θα ανήκει στην Ευρώπη ή όχι; Είναι δυνατόν να παίξει σε άλλο σύλλογο της Premier League ή η διαδρομή Αγγλία – Σαουδική Αραβία, η οποία είναι και το φαβορί προς το παρόν, θα επιβεβαιωθεί και πάλι;

Οι αποδόσεις μάλιστα έχουν γίνει ήδη γνωστές, με τα περισσότερα στοιχηματικά πρακτορεία παγκοσμίως να θεωρούν πως ο τέως αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία.

Ωστόσο, στην δεύτερη θέση βρίσκεται η κατηγορία «οποιαδήποτε ομάδα από τη Γαλλία», με την Παρί Σεν Ζερμέν να βρίσκεται φυσικά στο προσκήνιο, ενώ την τριάδα συμπληρώνει η Τσέλσι, η οποία δεδομένα αναζητά τερματοφύλακα, μετά την αποχώρηση του Εντουάρ Μεντί εκτός Ευρώπης.

Από εκεί και πέρα, στις διαφαινόμενες επιλογές είναι φυσικά και ομάδες από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, αλλά και από την Ισπανία, με τους υποψηφίους να περιλαμβάνουν και την Τότεναμ, η οποία προς το παρόν λογίζεται ως το απόλυτο αουτσάιντερ.

Εσείς ποια πιστεύετε πως θα είναι η επόμενη ομάδα του Νταβίδ Ντε Χέα;

 Αναλυτικά, οι αποδόσεις:

Οποιαδήποτε ομάδα Σαουδικής Αραβίας - 1/1

Οποιαδήποτε ομάδα από τη Γαλλία - 5/1

Τσέλσι - 6/1

Νιούκαστλ - 10/1

Οποιαδήποτε ομάδα από το MLS - 12/1

Οποιαδήποτε ομάδα από την Ισπανία - 12/1

Τότεναμ - 12/1

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0