Betpost

Μεγάλο κίνητρο με φόντο την πρόκριση στο Πορτογαλία - Ολλανδία σε εξαιρετική απόδοση από το Pamestoixima.gr

Μεγάλο κίνητρο με φόντο την πρόκριση στο Πορτογαλία - Ολλανδία σε εξαιρετική απόδοση από το Pamestoixima.gr

Η στοιχηματική πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση μεταξύ Πορτογαλίας και Ολλανδίας (24/6,19:00), στο πλαίσιο του Euro U21.

Η αναμέτρηση μεταξύ Πορτογαλίας και Ολλανδίας ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro U21 (24/6,19:00). 

Οι πρώτοι δεν ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς στη διοργάνωση μετά την ήττα σοκ που υπέστησαν από τη Γεωργία (2-0). Αυτό τους υποχρεώνει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό απέναντι στους επόμενους αντιπάλους τους ώστε να έχουν πιθανότητες να συνεχίσουν στη διοργάνωση. 

Από την άλλη, οι Οράνιε ήρθαν ισόπαλοι με 0-0 κόντρα στο Βέλγιο, και δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν τους απαραίτητους βαθμούς ώστε να πάρουν το προβάδισμα για την πρόκριση. Η νίκη είναι μονόδρομος για τους νεαρούς Ολλανδούς, που έχουν έως τώρα καταφέρει να παραμείνουν αήττητοι σε 16 σερί παιχνίδια!  

Το κίνητρο είναι μεγάλο και για τις δύο ομάδες. Δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι και το σκορ προβλέπεται αρκετά υψηλό. Για όλα τα παραπάνω προτείνουμε over 2.5 από το Pamestoixima.gr.

Η πρόταση του BN Sports

(24/06,19:00) Πορτογαλία - Ολλανδία U21, Οver 2.5 στο Pamestoixima.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0