Betpost

Έφτασε η ώρα για τις πρώτες ισοπαλίες στον 8ο Όμιλο των προκριματικών και τη betshop.gr!

Έφτασε η ώρα για τις πρώτες ισοπαλίες στον 8ο Όμιλο των προκριματικών και τη betshop.gr!
Δείτε τις προβλέψεις του BN Sports από τον 8ο όμιλο των Προκριματικών του Euro 2024 και τη betshop.gr
Προκριματικών επερχόμενου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος συνέχεια στη «γηραιά ήπειρο» με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα να θέλουν να αποκτήσουν προβάδισμα, έναντι των αντιπάλων τους. 

Μετά από μία γεμάτη χρονιά με πολλά παιχνίδια και επιβαρυμένα πόδια, οι αγώνες για το εθνόσημο έχουν τη δική τους σημασία και για αυτό παλεύουν μέσα Ιουνίου οι ποδοσφαιριστές.

Ένας εκ των πιο αμφίρροπων έως τώρα ομίλων των προκριματικών, είναι ο 8ος. Εκεί όπου τέσσερις ομάδες μετρούν από 6 βαθμούς μετά το πέρας των τριών πρώτων αγωνστικών και γίνεται ο... κακός χαμός για τη διάκριση. Το φαβορί, φαινομενικά, του ομίλου Δανία έχει την ευκαιρία να αφήσει μια και καλή πίσω την ήττα από το Καζακστάν εκτός έδρας, όμως για να συμβεί αυτό πρέπει να περάσει από τη Σλοβενία. Οι «Βίκινγκς» δεν φαίνεται πως βρίσκονται στο καλύτερο... φεγγάρι τους και μια πιθανή μοιρασιά βαθμών, δεν αποκλείεται.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου που θα διεξαχθεί στη βραδινή ζώνη, το Καζακστάν θέλει να μείνει ζωντανό στο κυνήγι των υψηλών στροφών, ωστόσο για να το συμβεί αυτό πρέπει να μείνει όρθιο στη σκληροπυρηνική, Βόρεια Ιρλανδία. Και οι Βρετανοί πάντως, μόνο αδιάφοροι δεν είναι με το σημείο να «μυρίζει» και εδώ, ισοπαλία.

Η πρόταση του BN Sports:

(19/6, 21:45) Βόρεια Ιρλανδία - Καζακστάν Χ στο 3.80 από τη betshop.gr

(19/6, 21:45) Σλοβενία - Δανία Χ στο 3.50 από τη betshop.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0