Betpost

Euro 2024: Με υψηλό σκορ οι «κόκκινοι διάβολοι» απέναντι στην Αυστρία σε πολύ καλή απόδοση από τη Novibet

Euro 2024: Με υψηλό σκορ οι «κόκκινοι διάβολοι» απέναντι στην Αυστρία σε πολύ καλή απόδοση από τη Novibet

Η στοιχηματική πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση του Βελγίου με την Αυστρία (17/6,21:45) για τα πρικριματικά του Euro 2024.  

Η εθνική Βελγίου υποδέχεται την Αυστρία στις Βρυξέλλες (17/6,21:00) στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2024. Στη γηπεδούχο ομάδα το κλίμα είναι πολύ καλό μετά την αλλαγή προπονητή και τα πρώτα δείγματα είναι θετικά.

Το σύνολο του Ντομένικο Τεντέσκο, στο προηγούμενο φιλικό παιχνίδι απέναντι στη Γερμανία πήρε τη νίκη με 3-2 έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τους Λουκάκου, Καράσκο και Ντε Μπρόινε. Μπορεί η απουσία του μέσου της Μάντσεστερ Σίτι να προκαλεί έναν προβληματισμό, ωστόσο η γενική εικόνα της ομάδας είναι βελτιωμένη σε σχέση με αυτή του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Από την άλλη, η Αυστρία έχει κάνει ένα εξίσου καλό ξεκίνημα στα προκριματικά και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου. Έως τώρα έχει δύο νίκες, μία απέναντι στην Εσθονία (2-1) και μία απέναντι στο Αζερμπαϊτζάν (4-1).

Η νίκη δεν θα είναι εύκολη για καμία από τις δυο ομάδες, ωστόσο αναμένεται να είναι ένα παιχνίδι με υψηλό σκορ. Για το λόγο αυτό προτείνουμε over 2.5 γκολ με απόδοση 1.90 από τη Novibet.      

Η πρόταση του BN Sports:

(17/6, 21:00) Βέλγιο – Αυστρία over 2.5 με απόδοση 1.90 στη Novibet.    

www.bnsports.gr
          

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0