Betpost

Κάνει την αρχή για το EURO η Εθνική μας και… διπλασιάζουμε στη Novibet!

Κάνει την αρχή για το EURO η Εθνική μας και… διπλασιάζουμε στη Novibet!

Διαβάστε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας με την Ιρλανδία, με έδρα τη… Novibet.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα. Η Εθνική μας ομάδα υποδέχεται στην OPAP Arena την Ιρλανδία, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της στο εν λόγω γήπεδο, μετά τη «λευκή» ισοπαλία με τη Λιθουανία στα τέλη Μαρτίου.

Ο Γκουστάβο Πογέτ επιθυμεί να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ταξίδι στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με τον Δημήτρη Κουρμπέλη και τον Γιάννη Κωνσταντέλια να επισημαίνουν πως δεν υπάρχει διαφορετικό αποτέλεσμα πλην της νίκης, το βράδυ της Παρασκευής (16/06).

Θεωρούμε πως η Ιρλανδία θα είναι ανταγωνιστική, ούσα μία ομάδα που βρίσκει γκολ γενικώς στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, έχοντας και μεγάλο επιθετικό πλουραλισμό, με «αιχμή» του δόρατος τον Έβαν Φέργκιουσον.

Όπως και να έχει όμως, η Ελλάδα θεωρείται το φαβορί και πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα θα το αποδείξει. Ο άσσος πληρώνει σε απόδοση μεγαλύτερη του διπλασιασμού, με την Εθνική μας να μετρά δύο νίκες απέναντι στην επικείμενη αντίπαλό της, δίχως ποτέ να έχει δεχθεί γκολ στα 270 αγωνιστικά λεπτά που έχει δώσει.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(21:45) Ελλάδα - Ιρλανδία 1 στο 2.15 στη Novibet.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0