Betpost

Όλα… μηδέν στο ημίχρονο του Ισπανία - Ιταλία και «διπλασιασμός» στη Novibet!

Όλα… μηδέν στο ημίχρονο του Ισπανία - Ιταλία και «διπλασιασμός» στη Novibet!

Διαβάστε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Ισπανίας με την Ιταλία, με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Nations League.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ισπανία και την Ιταλία, στα ημιτελικά του πρώτου γκρουπ του Nations League, με τις δύο ομάδες να δίνουν το πρώτο τους επίσημο παιχνίδι μετά από τρεις μήνες και να τίθενται αντιμέτωπες για «παρθενική» φορά μετά από το ματς στον ίδιο θεσμό, προ διετίας, όπου η «φούρια ρόχα» είχε επικρατήσει σε 2-1.

Στην προκειμένη περίπτωση, η Ισπανία προέρχεται από την ήττα με 2-0 από τη Σκωτία, στο δεύτερο παιχνίδι του Ντε λα Φουέντε στον πάγκο της, την στιγμή που η «σκουάντρα ατζούρα» έκανε το καθήκον της και επικράτησε με 2-0 της Μάλτας εκτός έδρας.

Θα επιλέξουμε λοιπόν το Χ ημίχρονο, βασίζοντας την πρόβλεψή μας στην παράδοση. Στα πέντε από τα τελευταία οκτώ ματς των δύο ομάδων, το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους είναι η «λευκή» ισοπαλία, γεγονός που θεωρούμε πως θα επιβεβαιωθεί και πάλι.

Κλασσική ιταλική νοοτροπία απέναντι στην κατοχή της μπάλας των Ισπανών, 0-0 μετά το πέρας των πρώτων 45’ και… ταμείο στη Novibet, με απόδοση που «διπλασιάζει» το ποντάρισμά μας.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(21:45) Ισπανία - Ιταλία X ημίχρονο στο 2.03 από τη Novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0