Betpost

Τελικοί χαμηλών σκορ σε Ιταλία και Γερμανία στο 1.93 από τη novibet.gr

Τελικοί χαμηλών σκορ σε Ιταλία και Γερμανία στο 1.93 από τη novibet.gr
Τρίτος τελικός απόψε σε Ιταλία και Γερμανία με την ένταση και το άγχος ολοένα να μεγαλώνουν και να φορτώνουν με έξτρα πίεση τους αντιπάλους.
 

Στην Ιταλία ο 2ος τελικός Μιλάνο - Μπολόνια σημαδεύτηκε από τα επεισόδια που έγιναν μετά το τέλος της αναμέτρησης και πρωταγωνιστές τους Τεόντοσιτς και Χάκετ που χτύπησαν οπαδό της Αρμάνι που τους έβρισε αλλά γλίτωσαν με χρηματικό πρόστιμο και όχι με αποκλεισμό από το ματς. Η σημερινή θα είναι η 8η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες μέσα στη σεζόν, τα 4 από τα 7 προηγούμενα μεταξύ τους παιχνίδια είχαν σκορ κάτω από το line των 157,5 πόντων και θα ποντάρουμε στο under του 1.93 αφού αμφότεροι αντίπαλοι γνωρίζονται πολύ καλά και ξέρουν πως ο ένας να χαλάσει το παιχνίδι του άλλου.

Ομοίως στη Γερμανία με το σκορ στο 1-1 ανάμεσα σε Βόννη και Ουλμ μετά τα δύο πρώτα ματς στη Βόννη, η Ουλμ θεωρείται αουτσάιντερ παρά το break που έκανε. Η Βόννη είναι μία φύσει επιθετική ομάδα αλλά η Ουλμ λόγω έδρας πιστεύουμε θα ελέγξει τον ρυθμό, θα κατεβάσει τον αριθμό των επιθέσεων και το σκορ θα κυμανθεί σε επίπεδα κάτω των 165,5 πόντων.

(14/06, 21.30) Ουλμ - Βόννη Under 165,5 στο 1.93 από τη novibet.gr

(14/06, 21.30) Βίρτους Μπολόνια - Αρμάνι Μιλάνο Under 157,5 στο 1.93 από τη novibet.gr

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0