Betpost

«Ελκυστικό» το χάντικαπ του Παναθηναϊκού στο Σ.Ε.Φ. κοντά στον διπλασιασμό από το pamestoixima.gr

«Ελκυστικό» το χάντικαπ του Παναθηναϊκού στο Σ.Ε.Φ. κοντά στον διπλασιασμό από το pamestoixima.gr

Η πρόταση του BN Sports για το game 3 των τελικών της Basket League, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό (11/06, 21:15).

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός βρίσκονται σε απόλυτη ισορροπία στη σειρά των τελικών της Basket League. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την ομάδα του Χρήστου Σερέλη στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για το game 3.

Οι «πράσινοι» ήταν ανταγωνιστικοί και στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ στο ΟΑΚΑ κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη επί του «αιωνίου» αντιπάλου ύστερα από 14 αναμετρήσεις.

Όλα τα φετινά παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα έχουν κριθεί σε διαφορά 2-3 πόντων. Κάτι παρόμοιο αναμένουμε πως θα συμβεί και στο φαληρικό στάδιο το βράδυ της Κυριακής (11/06, 21:15).

Για το λόγο αυτό θα επιλέξουμε τη νίκη του Παναθηναϊκού με χάντικαπ +8.5 πόντους υπέρ των φιλοξενούμενων, το οποίο και θα βρούμε σε απόδοση 1.97 από το pamestoixima.gr.

Η πρόταση του BN Sports:

(11/06, 21:15) Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 2 με χάντικαπ +8.5 πόντους στους φιλοξενούμενους σε απόδοση 1.97 από το pamestoixima.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0