Betpost

Πάει... τελικούς η Ουλμ με διπλασιασμό από τη novibet.gr

Πάει... τελικούς η Ουλμ με διπλασιασμό από τη novibet.gr
Η ομάδα-αποκάλυψη της σεζόν στη Γερμανία, η Ουλμ, αφού ξεπάστρεψε στα προημιτελικά την περσινή πρωταθλήτρια Άλμπα ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο και στα ημιτελικά των πλέι-οφ με τη Μπάγερν.
 
Η Ουλμ δείχνει ασταμάτηση στα φετινά πλέι-οφ, πιο έτοιμη από ποτέ για την υπέρβαση κατάκτησης ακόμη και του πρωταθλήματος κόντρα σε εξαντλημένους από την Ευρωλίγκα και με πολλές απουσίες αντιπάλους. Έχοντας και το ψυχολογικό αβαντάζ από το αρχικό 2-0 στο Μόναχο μπορεί απόψε να "σκουπίσει" την ομάδα του Τρινκιέρι ο οποίος άλλωστε θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν δίνοντας τη θέση του στον Πάμπλο Λάσο. Άσος... ξερός λοιπόν του 2.05.
 
Νωρίτερα, το μεσημέρι, η Μακάμπι Τελ Αβίβ παίζει στο Χολόν κόντρα στη Χάποελ για τα πλέι-οφ του Ισραήλ. Φέτος η "ομάδα του λαού" σε πέντε αγώνες εντός και εκτός έδρας απέναντι στη Χάποελ μετράει ισάριθμες νίκες όλες με διαφορές άνω των 6 πόντων. Διαθέτει ποιότητα, βάθος πάγκο και πιο βαρύ όνομα για να νικήσει και στο 2ο ματς των πλέιποφ την ομάδα του Χολόν και μάλιστα με διαφορά άνω των 4,5 πόντων και θα ποντάρουμε στο "2" με χάντικαπ για τη Μακάμπι.
 
(02/06, 15.30) Χάποελ Χολόν - Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μακάμπι Τελ Αβίβ 2 (-4,5) στο 1.80 από novibet.gr

(02/06, 21.00) Ουλμ - Μπάγερν Μονάχου, 1 στο 2.05 από τη novibet.gr

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0