Betpost

Άσσος η Στουτγκάρδη και… ταμείο στη Novibet!

Άσσος η Στουτγκάρδη και… ταμείο στη Novibet!

Διαβάστε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Στουτγκάρδης με το Αμβούργο, σε εξαιρετική απόδοση στη Novibet.

Διστακτική στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν η Στουτγκάρδη με τη Χόφενχαϊμ (1-1). Πρόσεξε αρκετά για να μη βρεθεί προ εκπλήξεως και τελικά περιορίστηκε στην ισοπαλία και στα μπαράζ, μιας και η Μπόχουμ νίκησε, αλλά είναι τυχερή που δεν συνέβη το ίδιο και με τη Σάλκε.

Την ίδια ώρα, το Αμβούργο βίωσε το «κάζο» του… αιώνα. η στιγμή που οι οπαδοί του μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν την... απευθείας άνοδο μετά τη νίκη επί της Σαντχάουζεν (0-1) και με τη Χάιντενχαϊμ να χάνει από τη Ρέγκενσμπουργκ με 2-1 με τη συμπλήρωση των 90’, όλα άλλαξαν μέσα σε λίγα λεπτά, αφού με γκολ στο 90’+3’ και στο 90’+9’, η ομάδα της Βάδης-Βυρτεμβέργης μετέτρεψε το 2-1 σε 2-3 και πήρε αυτή την άνοδο, στέλνοντας τους «δεινόσαυρους» στην 3η θέση και στα μπαράζ! Η επιστροφή τους λοιπόν στην Bundesliga ύστερα από πέντε χρόνια πήρε αναβολή και για να επιτευχθεί, καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Στουτγκάρδης σε διπλό παιχνίδι.

Θα στηρίξουμε όμως τη γηπεδούχο. Το Αμβούργο είναι αουτσάιντερ. Ακόμα και να κλείσει χώρους, δεν είναι σταθερό και ξεκάθαρα υπάρχει διαφορά δυναμικότητας. Ο άσος μοιάζει πιθανός.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(21:45) Στουτγκάρδη - Αμβούργο 1 στο 1.75 στη Novibet.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0