Betpost

Eredivisie: Η Ουτρέχτη του Δουβίκα σε δύσκολη αποστολή κόντρα στη Σπάρτα με φόντο... Ευρώπη

Eredivisie: Η Ουτρέχτη του Δουβίκα σε δύσκολη αποστολή κόντρα στη Σπάρτα με φόντο... Ευρώπη
Η στοιχηματική πρόβλεψη του BN Sports για την αναμέτρηση της Ουτρέχτης με τη Σπάρτα Ρότερνταμ (1 /6,22:00) για τα play off της Eredivisie.

Η Ουτρέχτη υποδέχεται τη Σπάρτα Ρότερνταμ (1/6) για τα play off της Eredivisie, που θα κρίνουν το ποιά ομάδα θα εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Conference League της νέας σεζόν. 

Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις νίκες στο προηγούμενο παιχνίδι, με τον κορυφαίο σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος, Τάσο Δουβίκα, να πετυχαίνει το ένα από τα τρία γκολ που τους χάρισαν τη νίκη απέναντι στην Έμμεν (28 /5,3-2). Το σύνολο του Σίλμπερμπάουερ τερμάτισε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά από μία καλή σεζόν και θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την παρουσία του στην Ευρώπη την ερχόμενη χρονιά. 

Από την άλλη, η ομάδα του Ρότερνταμ ήταν η έκπληξη στο πρωτάθλημα Ολλανδίας ολοκληρώνοντας την σεζον 2022/23 στην 6η θέση της κατάταξης. Η εμφανώς βελτιωμένη Σπάρτα έχει μεγάλο κίνητρο να συνεχίσει την πολύ καλή της πορεία και εκτός συνόρων, επομένως θα βάλει δύσκολα στην ομάδα των γηπεδούχων. 

Σε ένα δύσκολο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να διεκδικούν με την ίδια θέληση της έξοδο στην Ευρώπη, προτείνουμε το σενάριο με τη μεγαλύτερη ασφάλεια, G/G στο 1.72 από τη Stoiximan.

Η πρόταση του BN Sports:

(1 /6,22:00) Ουτρέχτη - Σπάρτα Ρότερνταμ G/G με απόδοση 1,72 από τη pamestoixima.

www.bnsports.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0