Betpost

«Πληρώνει» η Τότεναμ, σκοράρουν Βίλα και Μπράιτον σε δυάδα που αγγίζει τον τετραπλασιασμό στη novibet.gr

«Πληρώνει» η Τότεναμ, σκοράρουν Βίλα και Μπράιτον σε δυάδα που αγγίζει τον τετραπλασιασμό στη novibet.gr
Στοιχηματικές προβλέψεις του BN Sports για την τελευταία αγωνιστική της Premier League.
Η Premier League ήταν για μία ακόμη χρονιά συγκλονιστική, αλλά σίγουρα έχουμε πολλά να παριμένουμε από την 38η και τελευταία αγωνιστική της διοργάνωσης. Υπάρχει ενδιαφέρον για ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά και προφανώς για το ποιες ομάδες θα ακολουθήσουν τη Σαουθάμπτον στην Championship.

Η Άστον Βίλα που βρίσκεται στην έβδομη θέση και κρατάει στα χέρια της το εισιτήριο για το Conference League, υποδέχεται την Μπράιτον. Οι «γλάροι» ζουν ιστορικές στιγμές μιας και τη νέα χρονιά θα αγωνίζονται στο Europa League. Μπορεί τα πανηγύρια να κράτησαν πολύ, αλλά οι παίκτες της Μπράιτον δεν θα εμφανιστούν αδιάφοροι.

Η Βίλα θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Τότεναμ η οποία βρίσκεται ένα βαθμό από κάτω. Ρίσκο το να μπλέξουμε με σημείο, για αυτό θα πάμε στο goal/goal ενώ καλή επιλογή είναι να συνδυαστεί και με το over.

Η Τότεναμ από την πλευρά της, παίζει εκτός έδρας με τη Λιντς. Η Λιντς που «καίγεται» για να σωθεί, θέλει νίκη και την ίδια ώρα να μην νικάνε οι Λέστερ και Έβερτον. Μπορεί η Τότεναμ να μην είναι άξια εμπιστοσύνης εκτός έδρας, αλλά με απόδοση 2.45 και τη Λιντς να θέλει θαύμα, θα το πάρουμε.

Οι προβλέψεις του BN Sports:

18:30 Άστον Βίλα - Μπράιτον goal/goal με απόδοση 1.57 στη novibet.gr

18:30 Λιντς - Τότεναμ 2 με απόδοση 2.45 στη novibet.gr

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0