Betpost

Η Ρεάλ Μαδρίτης περνά από τη Σεβίλλη και η Novibet επιβραβεύει την παράδοση!

Η Ρεάλ Μαδρίτης περνά από τη Σεβίλλη και η Novibet επιβραβεύει την παράδοση!

Διαβάστε την πρόβλεψη του BN Sports για την αναμέτρηση της Σεβίλλης με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στην 37η αγωνιστική της La Liga.

Μπορεί παραδοσιακά να αποτελεί ένα από τα πιο «μεγάλα» ματς επί ισπανικού εδάφους, όμως στην πραγματικότητα, ο τρόπος που κύλησε η σεζόν φέτος, καθιστά την αναμέτρηση της Σεβίλλης με τη Ρεάλ Μαδρίτης μία τυπική διαδικασία.

Οι γηπεδούχοι έχουν το μυαλό τους ήδη στον τελικό του Europa League, μετά τη σπουδαία πρόκριση που πανηγύρισαν επί της Γιουβέντους, την στιγμή που οι φιλοξενούμενοι, θα τερματίσουν στην 2η θέση και έχουν μπει στην διαδικασία να σχεδιάσουν ήδη την επόμενη σεζόν τους.

Η «Βασίλισσα» μοιάζει να έχει αφήσει το αγωνιστικό στην άκρη και να ασχολείται με τις υπογραφές του Τζουντ Μπέλιγχαμ, την ώρα που ο Βινίσιους θα επιστρέψει στην αποστολή της για την εξόρμηση στο «Σάντσεθ Πιθκουάν».

Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν θα ποντάρουμε στην παράδοση και στα τρία συνεχόμενα «διπλά» της Ρεάλ στην εν λόγω έδρα, με τη Novibet να «πληρώνει» εξαιρετικά την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του Αντσελότι.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

Σεβίλλη - Ρεάλ Μαδρίτης 2 στο 2.40 από τη Novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0