Betpost

Σκοράρει ξανά η Τσέλσι κόντρα στη Γιουνάιτεντ και… πληρωνόμαστε από τη Novibet!

Σκοράρει ξανά η Τσέλσι κόντρα στη Γιουνάιτεντ και… πληρωνόμαστε από τη Novibet!

Διαβάστε την πρόταση του BN Sports για το ντέρμπι της 32ης αγωνιστικής της Premier League ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι.

Μπορεί και για τις δύο ομάδες να έχει κριθεί η σεζόν, αν αναλογιστεί κανείς πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα βρεθεί στο επόμενο Champions League και η Τσέλσι θα ολοκληρώσει τη σεζόν εκτός δεκάδας, όμως πάντα, ένα τέτοιου είδους ματς, έχει το δικό του ενδιαφέρον.

Οι «μπλε» μεταβαίνουν στο «Ολντ Τράφορντ» μετά την ήττα τους από τη Μάντσεστερ Σίτι με 1-0 εκτός έδρας, ενώ οι γηπεδούχοι, συνδύασαν την ισοπαλία της Λίβερπουλ με το δικό τους τρίποντο επί της Μπόρνμουθ, και θα βρεθούν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Για τον λόγο αυτό αναμένουμε ένα πλήρως ανοιχτό παιχνίδι, δίχως σκοπιμότητες, με τους Λονδρέζους να σκοράρουν για 4η διαδοχική φορά απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συνολικά, οι δύο ομάδες προέρχονται από τρία σερί 1-1 και πέντε διαδοχικές ισοπαλίες και θεωρούμε πως και η εν λόγω συνάντησή τους, έχει και πάλι ως αφετηρία το… 1-1 και βλέπουμε.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(22:00) Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι G/G στο 1.64 από τη Novibet.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0