Betpost

Μπράιτον - Μάντσεστερ Σίτι: Με το... στραβοπάτημα για τους αδιάφορους «Πολίτες» στο 4.10 από τη Novibet

Μπράιτον - Μάντσεστερ Σίτι: Με το... στραβοπάτημα για τους αδιάφορους «Πολίτες» στο 4.10 από τη Novibet

Η στοιχηματική πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Μπράιτον κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι (24/5,22:00) στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Premier League.

Η Μπράιτον ετοιμάζεται να υποδεχθεί την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι (24/5,22:00) στο Άμεξ στην 32η στροφή της Premier League.

Οι γηπεδούχοι έχουν εντυπωσιάσει φέτος με τις εμφανίσεις τους, έχοντας καταφέρει να βάλουν δύσκολα ακόμα και στις κυρίαρχες ομάδες της διοργάνωσης. Στην προηγούμενη αναμέτρησή τους επικράτησαν εύκολα με 3-1 απέναντι στην υποβαθμισμένη Σαουθάμπτον.

Οι «γλάροι» έχουν εδραιωθεί στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στο φετινό πρωτάθλημα και ήδη κρατούν στα χέρια τους το ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα σεζόν.

Στόχος της ομάδας του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι είναι η πέμπτη θέση, για την κατάκτηση της οποίας οι παίκτες του θα πρέπει να κάνουν το απόλυτο στα δύο ερχόμενα παιχνίδια. Η νίκη απέναντι στη Σίτι είναι μονόδρομος και το κίνητρο μεγάλο.  

Από την άλλη, οι πρωταθλητές Αγγλίας ίσως επαναπαυτούν απέναντι στην Μπράιτον καθώς δεν έχουν τίποτα απολύτως να χάσουν. Στον προηγούμενό του αγώνα, το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα παρά το ότι κέρδισε, δεν εντυπωσίασε ιδιαίτερα απέναντι στην Τσέλσι (1-0). Οι φιναλίστ του UEFA Champions League θα κάνουν συντήρηση δυνάμεων ενόψει του μεγάλου τελικού και θα παραταχθούν με αρκετές αλλαγές στην αρχική τους ενδεκάδα.

Σε αντίθεση με την Μπράιτον, οι «Πολίτες» στερούνται κινήτρου, επομένως προτείνουμε Χ και over 2.5 με απόδοση 1.55 στη Novibet.

Η πρόταση του BN Sports:

(24/5,22:00) Μπράιτον - Μάντσεστερ  Σίτι Χ & over 2,5 γκολ σε απόδοση 1.55 στη Novibet

www.bnsports.gr
     

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0