Betpost

Δυάδα με γκολ από τη La Liga για να τριπλασιάσουμε στο pamestoixima.gr

Δυάδα με γκολ από τη La Liga για να τριπλασιάσουμε στο pamestoixima.gr

Οι προτάσεις του BN Sports για τις αναμετρήσεις στη La Liga το βράδυ της Τρίτης (23/05).

Στο ισπανικό πρωτάθλημα μπαίνουμε αισίως στην 36η αγωνιστική. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ υποδέχεται την Αλμερία (23/05, 20:30) και θέλει τη νίκη, προκειμένου να «αγκαλιάσει» το εισιτήριο που θα την οδηγήσει στο επόμενο Champions League. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού και δεν θα ήθελαν να μπουν σε… μπελάδες στις δύο τελευταίες στροφές. Το έργο τους, ωστόσο, είναι αρκετά δύσκολο.

Η διαφορά δυναμικότητας είναι εμφανής. Πιστεύουμε ότι η Σοσιεδάδ θα καταφέρει να φτάσει στη νίκη και μάλιστα εμφατικά. Γι’ αυτό και θα επιλέξουμε τον άσο σε συνδυασμό με το over 2,5 τέρματα, το οποίο θα βρούμε σε απόδοση 1.98 από το pamestoixima.gr.

Έπειτα θα πάμε στην αναμέτρηση της Βαγιαδολίδ που φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα (23/05, 23:00). Οι γηπεδούχοι κυνηγούν οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς, αφού βρίσκονται στη 18η θέση και είναι αντιμέτωποι με το σενάριο του υποβιβασμού. Οι «μπλαουγκράνα» θα αγωνιστούν χωρίς άγχος, αφού ήδη φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Βαγιαδολίδ θα αναζητήσει από νωρίς το γκολ, γεγονός που θα δημιουργήσει χώρους για την ομάδα του Τσάβι. Δεν είναι, λοιπόν, απίθανο να έχουμε αμφίσκορο, αλλά και αρκετά γκολ. Η επιλογή μας θα είναι το g/g σε συνδυασμό με το over 2,5 γκολ, που θα βρούμε σε απόδοση 1.78 από το pamestoixima.gr.

Οι προτάσεις του BN Sports:

(23/05, 20:30) Ρεάλ Σοσιεδάδ – Αλμερία 1 & over 2,5 γκολ σε απόδοση 1.98 από το pamestoixima.gr

(23/05, 23:00) Βαγιαδολίδ – Μπαρτσελόνα g/g & over 2,5 γκολ σε απόδοση 1.78 από το pamestoixima.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0