Betpost

Κλειστό παιχνίδι με τον πρώτο λόγο σε Under και Ολυμπιακό, για… διπλασιασμό από την bwin

Κλειστό παιχνίδι με τον πρώτο λόγο σε Under και Ολυμπιακό, για… διπλασιασμό από την bwin
Θα σπάσει το… ρόδι ο Ολυμπιακός στο Κάουνας κόντρα στη Μονακό ενόψει της έναρξης του Final Four της Euroleague και το BN Sports κάνει την πρόβλεψή του.

Ολυμπιακός και Μονακό αναμετρώνται για τις ανάγκες του ημιτελικού του Final-4 στη «Zalgirio Arena». Όποια από τις δύο ομάδες φύγει νικήτρια από το ματς, θα βρεθεί στο μεγάλο τελικό της Κυριακής (21/05) απέναντι στον νικητή του ζευγαριού Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την δύσκολη σειρά με τη Φενέρμπαχτσε που έφτασε Game 5 για να καθοριστεί ο νικητής. Οι Πειραιώτες βρίσκονται στο Final-4 για δεύτερη συνεχόμενη φορά και επιθυμούν να φτάσουν μέχρι το τέλος.

Η Μονακό ετοιμάζεται για την… παρθενική της εμφάνιση σε Final-4 με το βάρος να είναι μεγάλο αλλά το επίτευγμα της να είναι ακόμα μεγαλύτερο. Άλλη μία σειρά που χρειάστηκε πέμπτο παιχνίδι για να κριθεί ήταν αυτή για το Πριγκιπάτο απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπου η παρέα του Σάσα Ομπράντοβιτς κέρδισε το πολύτιμο εισιτήριο για το Κάουνας.

Αμφίρροπο ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες αναμένεται αυτό του πρώτου ημιτελικού. Ο Ολυμπιακός σαφώς έχει δείξει μια πιο σταθερή εικόνα τερματίζοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας κατά την κανονική διάρκεια, όμως έχει έρθει αντιμέτωπος με την ήττα απέναντι στη Μονακό και στις δύο φετινές αναμετρήσεις του.

Οι Μονεγάσκοι θα βρουν τον τρόπο να βάλουν εμπόδια στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, που λογικά θα φύγει νικήτρια, αλλά θα επιλέξουμε το under 159.5 πόντων μιας και αναμένεται κλειστό παιχνίδι.

Η πρόταση του BN Sports:

(19/05, 18:00) Ολυμπιακός - Μονακό: Under 159.5 πόντοι σε 1,90 απόδοση από την bwin

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0