Betpost

Δυάδα για τετραπλασιασμό στη La Liga από τη Novibet

Δυάδα για τετραπλασιασμό στη La Liga από τη Novibet

Οι προτάσεις του BN Sports για τις αναμετρήσεις της La Liga την Κυριακή (14/05).

Βρισκόμαστε πια στην 34η αγωνιστική στη La Liga και πλησιάζουμε σιγά-σιγά προς την ολοκλήρωση της σεζόν. Η Βαλένθια συνεχίζει να δίνει μεγάλη μάχη για την παραμονή της στην κατηγορία, ενώ τη συγκεκριμένη στιγμή βρίσκεται μόλις μία θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, σε ισοβαθμία όμως με τη Χετάφε.

Το μεσημέρι της Κυριακής (14/05, 15:00) δοκιμάζεται στην έδρα της Θέλτα, με το έργο των «νυχτερίδων», που χρειάζονται τη νίκη, να είναι πολύ δύσκολο. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Βαλένθια έχει «μπλοκάρει» εκτός έδρας τη φετινή σεζόν και με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν για τους τρεις βαθμούς, ώστε να μην μπλέξουν και οι ίδιοι, το σενάριο αυτό μοιάζει αρκετά πιθανό να ξανασυμβεί. Γι’ αυτό και θα επιλέξουμε τον άσο, που θα βρούμε σε απόδοση 2.30 από τη novibet.gr.

Έπειτα θα πάμε στην αναμέτρηση της Βαγιαδολίδ με τη Σεβίλλη (14/05, 19:30). Η ομάδα της Ανδαλουσίας έχει σίγουρα το μυαλό της στον επαναληπτικό που ακολουθεί με τη Γιουβέντους για τα ημιτελικά του Europa League (18/05, 22:00). Δεν είναι, λοιπόν, απίθανο να θελήσει να κρατήσει δυνάμεις, ώστε να διεκδικήσει την πρόκρισή της στον τελικό έπειτα από το ισόπαλο 1-1 του πρώτου ματς.

Η Βαγιαδολίδ από τη μεριά της, επιθυμεί πρωτίστως να αποφύγει την ήττα, για να μη «βυθιστεί» και άλλο στη βαθμολογία. Σίγουρα θα παλέψει για τους τρεις βαθμούς, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα ρισκάρει, παρέχοντας χώρους στους φιλοξενούμενους. Αναμένουμε ένα «κλειστό» παιχνίδι και έτσι θα επιλέξουμε το under 2,5 γκολ, το οποίο θα βρούμε σε απόδοση 1.89 από τη novibet.gr.

Οι προτάσεις του BN Sports:

(14/05, 15:00) Θέλτα – Βαλένθια 1 σε απόδοση 2.30 από τη novibet.gr

(14/05, 19:30) Βαγιαδολίδ – Σεβίλλη under 2,5 γκολ σε απόδοση 1.89 από τη novibet.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0