Betpost

BCL: Τα φαβορί προκρίνονται με άνεση στον τελικό και πληρωνόμαστε από το pamestoixima.gr

BCL: Τα φαβορί προκρίνονται με άνεση στον τελικό και πληρωνόμαστε από το pamestoixima.gr

Οι προτάσεις του BN Sports για τους ημιτελικούς του Basketball Champions League (12/05).

Το Final-4 στο Basketball Champions League έφτασε και είναι ώρα για τους ημιτελικούς! Στο πρώτο ματς της Παρασκευής (12/05, 18:30) η Τενερίφη τίθεται αντιμέτωπη με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ. Η ισπανική ομάδα αποτελεί σαφώς το φαβορί για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης και αυτό ακριβώς αναμένουμε να συμβεί.

Διαθέτει πιο ποιοτικό ρόστερ από τον αντίπαλό της και για το λόγο αυτό θα επιλέξουμε τη νίκη της Τενερίφης με χάντικαπ -5.5 πόντους στους Ισπανούς, το οποίο θα βρούμε σε απόδοση 1.82 από το pamestoixima.gr.

Στον έτερο ημιτελικό η Ουνικάχα Μάλαγα θα αντιμετωπίσει τη Βόννη (12/05, 21:30). Και σε αυτό το ζευγάρι οι Ισπανοί αποτελούν το φαβορί για το εισιτήριο που θα οδηγήσει στον μεγάλο τελικό. Ένα φαβορί που πιστεύουμε ότι επίσης θα επιβεβαιωθεί.

Έτσι και σε αυτήν την περίπτωση, θα πάμε με τη νίκη της ισπανικής ομάδας με χάντικαπ -4,5 πόντους στην ίδια, που θα βρούμε σε απόδοση 1.84 από το pamestoixima.gr.

Οι προτάσεις του BN Sports:

(12/05, 18:30) Τενερίφη – Χάποελ Ιερουσαλήμ 1 με χάντικαπ -5.5 πόντους στους Ισπανούς σε απόδοση 1.82 από το pamestoixima.gr

(12/05, 21:30) Ουνικάχα Μάλαγα – Βόννη 1 με χάντικαπ -4,5 πόντους στους Ισπανούς σε απόδοση 1.84 από το pamestoixima.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0